Ponturi pariuri Politehnica Timisoara vs Academica Clinceni – Liga 2

184
Ponturi pariuri Politehnica Timisoara vs Academica Clinceni

Ponturi pariuri Politehnica Timisoara vs Academica Clinceni: sambata, 11 mai 2019, de la ora 13:00, are loc Politehnica Timisoara vs Academica Clinceni, joc al etapei cu numarul 34 din Liga 2.

Liga2.prosport.ro

ASU Poli inca nu a scapat de griji

Singura echipa care conteaza cu adevarat din Timisoara, ASU Poli se afla pe locul 11, cu 41 de puncte. Sunt sase lungimi pe care le are in avans, fata de echipa de pe primul loc retrogradabil. Echipa este si cu moralul usor ridicat, datorita rezultatului din etapa anterioara. In urma cu o saptamana, s-a impus cu 2-0 in derby-ul cu UTA Arad, Ignea si Manea au fost marcatorii acelui joc.

Pe de alta parte, ASU inca ramane o echipa cu o aparare solida. Are una dintre cele mai sigure defensive, insa are probleme in a inscrie multe goluri. totodata, echipa este in forma, in ultimele sase etape a fost invinsa o singura data, de ACS Poli Timisoara (0-1), meciul avand loc in urma cu doua runde.

Academica se pregateste de sarbatoare

Formatia ilfoveana face victime dupa victime. Esecul cu Chindia Targoviste (0-1) nu a pus presiune deloc pe aceasta. In runda anterioara, sub privirile propriilor suporteri, s-a impus cu 3-1 in jocul contra Energeticianului. A fost un meci controlat in totalitate de Clinceni, care a condus si cu 3-0, gratie dublei lui Sut si a reusitei lui Cristian Dumitru.

Inca este lider in clasamentul la zi, cu 76 de puncte, trei mai multe decat Chindia Targoviste. Totusi, miza principala este promovarea, iar intre ea si echipa de pe locul al treilea sunt sapte lungimi. Astfel, cu o victorie in urmatoarele doua intalniri, Academica ar putea sa fie matematic promovata daca Universitatea Cluj nu castiga si ea.

Cunoscand aportul suporterilor in fotbalul romanesc, nu o sa fie un meci usor pentru Academica. Cu atat mai mult cand ASU este si ea intr-o forma buna. Totusi, cert este ca ambele primesc putine goluri, ilfovenii se lauda ca au cel mai solid compartiment defensiv. In aceste conditii, avand drep exemplu meciul din tur, cand Academica s-a impus cu 2-0, astept un numar mic de goluri. Principala lor grija o sa fie sa nu primeasca gol.

Ponturi pariuri Politehnica Timisoara vs Academica Clinceni: sub 2.5 goluri, cota 1.80 la NetBet