Ponturi Pariuri – Pistoiese – Olbia – Serie C – 23.03.2019

64

Sambata 23.03.2019, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Pistoiese – Olbia, din cadrul rundei a 31-a a ligii a 3-a din Italia.

Pistoiese se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Serie C (Grupa A), cu 30 de puncte acumulate dupa 30 de etape. Italianul G. Luperini este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 10 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada buna, cu 3 succese inregistrate in ultimele 4 partide de campionat. Dupa sincopa de pe terenul celor de la Piacenza (acolo unde a pierdut cu scorul de 1-0), Pistoiese a reusit sa o invinga pe Pro Piacenza pe teren propriu etapa precedenta, cu scorul de 3-0. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 3 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-2 in fata celor de la Siena, in campionat.

De partea cealalta, Olbia ocupa pozitia a 14-a a clasamentului ligii a 3-a din Italia, echipa reusind sa adune 31 de puncte in 29 de partide de campionat. Italianul D. Ragatzu este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 8 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii modeste in ultima perioada, cu un singur succese inregistrat in ultimele 4 etape si 3 infrangeri. Dupa un 1-0 pe terenul celor de la Gozzano, Olbia a fost invinsa cu acelasi scor pe teren propriu, de catre Pisa. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Februarie 2018, incheiata cu scorul de 1-2.

Cele doua formatii au parte de un sezon identic pana in acest moment, fiind despartite de un singur punct inaintea acestei etape. Diferenta insa se face la forma de moment. Daca Pistoiese a reusit sa castige 3 din ultimele 4 etape, Olbia este la polul opus, cu 3 infrangeri suferite in precedentele 4 partide de campionat. Tinand cont si de avantajul propriului teren, ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Pistoiese. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “DNB1”, la o cota de 1.62 oferita de cei de la Betano.