Ponturi pariuri Petrolul vs CSM Slatina – Liga 2

Ponturi pariuri Petrolul vs CSM Slatina – Liga 2

Ponturi pariuri Petrolul vs CSM Slatina – Liga 2

Miercuri, de la ora 17:00, pe Ilie Oana din Ploiesti, Petrolul primeste vizita nou-promovatei CSM Slatina, intr-un joc al rundei cu numarul 7 din Liga 2.

Petrolul Ploiesti

Este un club pus pe fapte mari, conducerea are de gand sa faca un departament de scouting care sa caute cei mai buni tineri jucatori. Pana atunci mai are cateva lucruri de pus la punct si jocul de imbunatatit. Gazarii au jucat acasa si cu doar cateva zile in urma, atunci cand au fost invinsi cu 1-0 de U Craiova 1948.

In ciudacelor doua infrangeri suferite in decursul celor opt meciuri, Petrolul ramane in prima jumatate a clasamentului. Ocupa pozitia a 7-a, cu 13 puncte si este la egalitate cu alte trei formatii, dar are cel mai bun golaveraj dintre acestea. +8, cu 15 goluri inscrise, aceasta este zestrea pe care Petrolul o are.

CSM Slatina

Nu a fost atat de norocoasa in meciul jucat anterior si astfel, a suferit un nou esec. A fost depasita cu 1-0 de catre Poli Timisoara, gratie unui gol inscris in prima repriza. Problemele raman, CSM Slatina ocupa abia locul 19 din 21 de participante, avand 6 puncte. Ambele victorii obtinute in decursul sezonului au venit cu ea evoluand pe terenul propriu.

In schimb, deplasarile au lasat mult de dorit CSM Slatina se afla la borna 0 in dreptul punctelor stranse ca urmare a acestor meciuri. Trei dispute si toate au fost pierdute fara drept de apel impotriva unor echipe din toate sferele clasamentului.

Desi ambele echipe vin dupa infrangeri, Petrolul are favorita  sa castige meciul de pe terenul propriu. Are probleme in ceea ce priveste jocurile din postura de gazda, dar sa nu uitam si faptul ca CSM Slatina a pierdut tote deplasarile. Intocmai din acest motiv ma astept ca gazarii sa apese repede pedala de accelaratie si in prima repriza sa inscrie cel putin un gol.

Ponturi pariuri Petrolul vs CSM Slatina: gazdele marcheaza in prima repriza, cota 1.67 la Betano