Ponturi pariuri Parma vs Napoli – Serie A

ponturi italia

Ponturi pariuri Parma vs Napoli este o confruntare din cadrul campionatului italian, contand pentru prima etapa, urmand sa se joace pe “Stadio Ennio Tardini”, duminica, de la ora 13:30.

Parma

Desi este echipa gazda si va beneficia de avantajul propriului teren, aceasta porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara superioara.

Gruparea gazda a avut un parcurs decent in stagiunea precedenta. Aceasta a terminat in zona mediana a clasamentului, la 13 puncte de locurile de Europa League. A obtinut 49 de puncte, venite in urma a 14 victorii si sapte remize.

Inainte de startul sezonului, cei de la Parma si-au programat trei partide amicale. In acestea au obtinut doua victorii, invingand Carpi si Pro Sesto, pierzand confruntare cu Empoli.

Napoli

Este una dintre cele mai importante echipe din Italia, care in fiecare sezon emite pretentii uriase, avand ce-i drept la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa se lupta pentru locurile fruntase.

Favorita in aceasta disputa, gruparea napoletana nu a impresionat in campionatul precedent. Aceasta a terminat pe un modest loc sapte, insa s-a calificat direct in grupele Europa League, reusind sa castige Cupa Italiei.

Spre deosebire de adversara sa, Napoli a avut un sezon ceva mai lung, jucand si in Liga Campionilor. Asadar, in pre-sezon si-a programat doar doua jocuri amicale, castigandu-le pe ambele. Aceasta le-a invins pe modestele Teramo si Pescara, de fiecare data cu 4-0.

Pronostic

Napoli este fara dubii o echipa mult mai buna, care in acest sezon ne asteptam sa atace clasarea in top 4. Adversara este totusi una modesta, mai mult decat accesibila, asa ca ne asteptam sa faca o figura frumoasa. Asadar, vom miza pe victoria oaspetilor, la o cota de 1.61 oferita de cei de la Betano.

• Ponturi pariuri Parma vs Napoli: oaspetii castiga -> cota 1.61