Ponturi pariuri Pardubice vs Olomouc – Extraliga

ponturi hochei

Ponturi pariuri Pardubice vs Olomouc: marti, 14/01/2020, de la ora 19:00, pe Enteria Arena, Pardubice urmeaza sa o intalneasca pe Olomouc. Este un meci care se va juca in avans si care face parte din runda a 44-a.

Pardubice

Ea a plecat drept outsider inca de la inceputul sezonului. Nu a dezamagit si pana la urma si-a respectat acest statut. Deci, nu trebuie sa ne mire pentru faptul ca a luat bataie pe linie in 2020. Cel mai recent meci s-a incheiat 0-5 si a avut loc pe terenul celor de la Plzen. A fost pentru a cicea oara consecutiv cand s-a vazut depasita intr-un meci din Extraliga.

Pe ultimul loc in momentul de fata, Pardubice are 33 de puncte. Sunt trei lungimi intre ea si Litvinov, echipa din fata ei, dar a jucat si un meci mai mult. Cifrele sale sunt cele mai slabe, ea este echipa cu cele mai putine goluri inscrise. Apararea este si ea cea care lasa de dorit, drept pentru care este si formatia cu cele mai multe goluri incasate.

Olomouc

Aspiranta la play-off, Olomouc se afla pe locul 11, cu 44 de puncte. Sunt trei lungimi intre ea si Kladno, echipa din fata ei si ocupanta ultimului loc care duce in fazele superioare. A reusit in runda anterioara sa schimbe liderul, asta dupa ce a castigat cu 3-2 pe terenul celor de la Trinec. Portarul Jan Lukas a iesit in relief, asta tinand cont ca succesul a venit in urma executarii penalty-urilor.

Faptul ca va evolua in deplasare nu trebuie sa o sperie, cu toate ca in ultimele cinci asemenea jocuri n-a castigat in timpul regulamentar. Desi in acest interval de meciuri jucate pe teren strain s-au strecurat si doua victorii, au venit in urma penalty-urilor.

O sa fie al patrulea meci direct dintre cele doua echipe. Pana acum Omolouc conduce cu 2-1, insa toate aceste dueluri au fost lipsite de substanta. Spectacolul a lipsit cu desavarsire, drept pentru care s-au inscris cel mult patru goluri. Este ceea ce astept sa se vada din nou, asta si pentru ca au doua ofensive care nu ies cu nimic in relief.

Ponturi pariuri Pardubice vs Olomouc: sub 5,5 goluri, cota 1.44 la Betano