Ponturi Pariuri – PAOK – MOL Vidi – UEFA Europa League – 25.10.2018

Joi 25.10.2018, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul PAOK – MOL Vidi, din cadrul rundei a 3-a a grupelor Europa League.

PAOK se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului din Super League, cu 19 puncte acumulate dupa 7 etape. Sarbul A. Prijovic este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. In campionat, gazdele au parte de evolutii foarte bune, cu 7 succese din 7 posibile inregistrate. In ultima runda, PAOK a izbutit o victorie la limita pe terenul celor de la Aris, cu scorul de 2-1. In Europa League, acestia au cedat pe teren propriu in fata celor de la Chelsea (scor 0-1) si s-au impus pe terenul celor de la BATE Borisov, cu scorul de 4-1. Razvan Lucescu nu are nicio indisponibilitate pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cea mai buna formatie.

De partea cealalta, MOL Vidi ocupa pozitia a 3-a a clasamentului primei ligi din Ungaria, echipa reusind sa adune 18 puncte dupa 10 partide de campionat. Sarbul M. Scepovic este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 4 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii ezitante in ultima perioada, alternand victoriile cu infrangerile. Dupa esecul din Europa League pe terenul celor de la Chelsea (scor 1-0) si cel din campionat in fata celor de la MTK Budapest (scor 0-3) MOL Vidi a reusit sa o invinga etapa precedenta pe Haladas in deplasare, cu scorul de 2-0. K. Geresi si S. Scepovic nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Cu Chelsea intr-o forma de zile mari, situatia liderului cu siguranta reprezinta o certitudine in aceasta grupa L. PAOK, BATE si MOL Vidi sunt nevoite in acest caz sa isi dispute pozitia secunda, asadar fiecare punct pierdut poate fi fatal. Maghiarii isi pot lua adio de la o calificare in cazul unei remize astazi, in timp ce grecii trebuie sa profite pentru a-si putea pastra pozitia secunda in grupa. Tinand cont de forma foarte buna aratata de trupa lui Razvan Lucescu si de avantajul terenului propriu, recomandarea mea de aceasta data este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.36 oferita de cei de la Netbet.