Ponturi pariuri Omonia Nicosia vs Steaua Rosie Belgrad – Champions League

ponturi champions league

Ponturi pariuri Omonia Nicosia vs Steaua Rosie Belgrad este o disputa programata sa se joace miercuri seara, cu incepere la ora 18:00, contand pentru runda a treia a preliminariilor Champions League, urmand sa se desfasoare pe “Neo GSP Stadium”.

Omonia Nicosia

Este considerata outsidera in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, urmand totusi sa dea piept cu o adversara mai buna.

In sezonul anterior, gazdele acestei infruntari au profitat de faptul ca s-a intrerupt campionatul mai devreme. Au terminat pe primul loc, calificandu-se in preliminariile Champions League pentru prima data dupa un deceniu.

In primul tur au dat piept cu Ararat-Armenia, pe care au eliminat-o cu emotii, in extra-time. S-au impus intr-o maniera similara si in fata celor de la Legia Varsovia.

Omonia Nicosia si-a inceput aventura si in campionatul intern, unde este neinvinsa. In cele trei etape disputate pana acum a reusit o victorie, remizand de doua ori.

Steaua Rosie Belgrad

Este cea mai buna echipa din Serbia, daca ne luam dupa performantele din ultimii ani. Aceasta este peste nivelul adversarei sale, ca valoare, dar si ca experienta, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca favorita.

Oaspetii, ca si adversarii lor, si-au inceput aventura din primul tur al preliminariilor Champions League, competitie in care au atins faza grupelor in ultimele doua sezoane. Au trecut mai intai de Europa FC, castigand cu 5-0, invingand apoi Tirana cu 0-1.

De la startul noului sezon, Steaua Rosie Belgrad a disputat noua jocuri, castigandu-le pe toate. In acestea a marcat nu mai putin de 27 de goluri, incasand doar noua.

Pronostic

Steaua Rosie Belgrad este clar o echipa mai puternica, ce trece si printr-o forma de zile mari. Aceasta nu va avea insa o misiune facila, Omonia fiind totusi o echipa incomoda. Asadar, desi credem ca oaspetii se vor impune, consideram ca un pariu pe goluri este mai potrivit. Mizam astfel pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cota foarte buna de 1.51.

• Ponturi pariuri Omonia Nicosia vs Steaua Rosie Belgrad: peste 1,5 goluri -> cota 1.51