Ponturi pariuri Oakleigh vs Green Gully – NPL Victoria

37
Ponturi pariuri Oakleigh vs Green Gully – NPL Victoria

Ponturi pariuri Oakleigh vs Green Gully: duminica, de la ora 08:00, ora Romaniei, Oakleigh intalneste Green Gully, in etapa a 26-a din NPL Victoria. Este ultima etapa din sezonul regulat.

Oakleigh

Duel echilibrat in meciul acesta, pentru ca ambele echipe sunt pe loc de playoff, si s-ar putea duela din nou in faza superioare. Oakleigh este ceva mai slab clasata, ea ocupa locul 5, cu 42 de puncte. Totusi, in eventualitatea unui succes, trece peste adversara ei, avand in vedere diferenta de doua lungimi. Moralul echipei este si el la nivel inalt, pentru ca in ultimele patru runde a bifat rezultate pozitive.

In runda anterioara, Oakleigh a reusit sa o invinga cu 2-1 pe lanterna rosie, pascoe Vale. A fost a treia victorie din ultimele patru etape, infruntari in care s-a mai inregistrat si un rezultat de egalitate.

Green Gully

Colega de clasament cu adversara din acest meci, Green Gully se afla pe locul al treilea, cu 44 de puncte. Nu mai poate avansa, intre ea si echipa de pe locul al doilea sunt sase lungimi. De asemenea, la fel ca rivala ei din ultima etapa, vine motivata sa joace la cel mai inalt nivel. A trecut mult timp de la cel mai recent esec suferit de aceasta in NPL Victoria. S-a intamplat in urma cu trei luni, intr-un meci jucat acasa.

In runda anterioara, Green Gully a reusit sa castige cu 6-2, acasa, in ceae ce a fost a patra victorie din ultimele cinc etape. Este si o marcatoare constanta, in ultimele 15 etape a reusit sa inscrie cel putin un gol in 14 dintre ele.

Echilibrul a fost perfect intre ele, iar in partida din tur a fost 1-1, cu Oakleigh care a deschis scorul. Tot ea este si echipa mai bine cotata in momentul de fata, cand victoria o poate duce peste adversara ei. Cred ca lucrurile sunt departe de a se termina, iar partida de duminica o sa aduca goluri de ambele parti, asa cum este de asteptat. Sunt echipe care dau goluri cu regularitate, indiferent de echipele contra carora evolueaza.

Ponturi pariuri Oakleigh vs Green Gully: ambele marcheaza, cota 1.50 la Unibet