Ponturi pariuri Norvegia vs Serbia – Preliminarii EURO 2020

Ponturi pariuri Norvegia vs Serbia este o partida programata sa se joace joi seara, de la ora 21:45, contand pentru semifinalele barajului de calificare la EURO 2020, urmand sa se desfasoare pe “Ullevål Stadion”.

Norvegia

Este o nationala aflata in crestere, care dispune de un lot suficient de puternic incat sa isi permita sa spere la performante importante. Conform caselor de pariuri, porneste ca favorita, ceea ce era de asteptat.

Nordicii nu au reusit sa isi indeplineasca obiectivul in preliminariile pentru EURO 2020. Acestia au terminat pe locul al treilea intr-o grupa cu Spania, Romania, Suedia, Malta si Insulele Feroe. Au avut insa un parcurs bun in Liga Natiunilor, castigand o grupa cu Bulgaria, Cipru si Slovenia. Asadar, s-au calificat la baraj, avand o sansa buna la calificarea la primul turneu final dupa mai bine de doua decenii.

In precedentele 11 partide disputate, doar Austria a reusit sa o invinga pe Norvegia. De mentionat faptul ca in acest interval a intalnit nationale ca Suedia, Romania sau Spania. In ultimul meci a reusit o victorie spectaculoasa in Irlanda de Nord, castigand cu 1-5.

Serbia

Este o nationala care incepe din nou sa aiba un cuvant de spus in fotbalul international. Dupa ce in urma cu doi ani juca la Campionatul Mondial din Rusia, aceasta cauta si calificarea la EURO.

In preliminarii, sarbii au avut o misiune dificila, pe care nu au reusit sa o duca la bun sfarsit. Au terminat pe locul trei in grupa, sub Ucraina si Portugalia. Ca si adversara sa insa, datorita parcursului bun din Liga Natiunilor, are o sansa la calificare prin play-off.

Serbia este fara succes in precedentele trei partide. A remizat mai intai cu Ucraina in preliminariile EURO 2020, urmand apoi doua dueluri din Liga Natiunilor, pierzand cu Rusia, scor 3-1, remizand la scor alb cu Turcia.

Pronostic

Meciul este foarte greu de anticipat din punct de vedere al invingatoarei. Asadar, vom evita pariurile pe solisti, care sunt foarte riscante, insa mizam pe varianta golurilor. Pornim de la premisa ca ambele vor inscrie, dar pentru o siguranta mai mare recomandam “peste 1,5 goluri”.

• Ponturi pariuri Norvegia vs Serbia: peste 1,5 goluri -> cota 1.40