Ponturi pariuri NiP vs Astralis – ESL One

ponturi esports

Ponturi pariuri NiP vs Astralis – ESL One

Joi seara, de la ora 19:30, in Grupa A din cadrul ESL One: Road to Rio – Europe, Ninjas in Pyjamas infrunta Astralis. Este un duel 100 nordic, intre o echipa din Suedia si una din Danemarca.

Ninjas in Pyjamas

Una dintre organizatiile veterene in materie de eSports, NiP se afla acum pe locul 13 in clasamentul mondial al CS:GO-ului. Lekr0 & Co. ar putea totusi sa urce daca vor juca cel putin la acelasi nivel. Asa cum au facut-o in cele trei meciuri care s-au disputat deja. Dupa trei partide din Grupa A, Ninjas in Pyjamas a pierdut doua harti din sase maxim posibile si are maximum de puncte.

Victoriile cu Vitality si Dignitas i-au motivat si mai tare pe baieti. Acestia au reusit sa obtina toate punctele si cu ENCE. Nu a fost un meci usor finlandezii reusind sa-i tina in sah pana in cea de-a treia harta. Acolo s-a facut diferenta, iar pe Nuke, harta decisiva, am avut o singura echipa, NiP, care a castigat cu 16-5.

  • Echipa: nawwk, plopski, lekr0, rez, twist

Astralis

A cazut un loc in clasamentul mondial, dar asta pentru ca rezultatele ei din ultimul timp nu au mai fost la fel de bune. Magisk si colegii sai s-au vazut invinsi in meciul direct cu fnatic, dupa ce dadeau semne ca ar avea meciul in mana. Totodata, au avut nevoie de al treilea meci din grupa pentru a se impune intr-un mod relaxat.

Meciul cu Vitality a reprezentat pentru Astralia a doua victorie din cadrul Grupei A, de la ESL One: Road to Rio – Europe. A fost un joc foarte bun facut de Astralis. Mi-a adus aminte de echipa daneza capabila sa se bata de la egal la egal cu oricine pentru castigarea unui Major. 16-7 (Dust 2) si 16-5 (Nuke), i-au adus inca trei puncte in clasament.

  • Echipa: magisk, gla1ve, xyp9x, dupreeh, device

Desi NiP este neinvinsa in aceasta grupa, ea inca n-a dat de granzi. Astralis este unul dintre ei, granzii CS:GO-ului. Cum danezii nu se pot lauda cu rezultate la fel de bune, ma astept sa ii vad mult mai pragmatici, iar device sa faca uneori diferenta cu polar. La ora redactarii meciului nu aveam pariul pentru fraguri per jucator, motiv pentru care voi merge simplu, pe victoria in doua harti a danezilor.

Ponturi pariuri NiP vs Astralis: victorie Astralis pe harta 1, cota 1.40 la Betano