Ponturi pariuri Nimes vs Lens – Cupa Frantei

ponturi franta

Ponturi pariuri Nimes vs Lens: marti, 29/10/2019, de la ora 19:45, pe Stade des Costieres, Nimes si Lens se vor infrunta in saisprezecimile Cupei Frantei.

Nimes

Usor favorita daca privim cotele agentiilor de pariuri, Nimes are de partea ei avantajul de a juca in prima liga. Cu toate acestea, joaca un fotbal slab, ea nereusind sa castige de aproape cinci saptamani. Ultima sa victorie intr-un meci oficial a avut loc pe 21 septembrie, intr-o confruntare avuta acasa, cu Montpellier.

Chiar la sfarsitul saptamanii trecute si-a aratat limitele, remizand la 0 meciul cu Reims. A fost al treilea asemenea rezultat consecutiv, meciuri in care a jucat si cu Lille & Amiens. Abia pe locul 18 in Ligue 1, Nimes are sanse mari sa revina in al doilea esalon, daca lucrurile merg pe acelasi trend.

Lens

Si ea a avut parte de o remiza alba la finalul saptamanii trecute. Meciul cu Nancy s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0, asta dupa ce aproape ca n-a contat in atac, neavand vreun sut periculos. Partea buna este ca ea ramane aproape de prima clasata, urmand sa abordeze saisprezecimile cupei din postura de a doua clasata in Ligue 2. Are 22 de puncte, cu doua mai putine decat Lorient, actualul lider.

Nici nu avea cum sa fie diferit, in special cand jocul ei nu este deloc unul slab. De mai bine de doua luni reuseste sa joace un fotbal bun, care ii aduce rezultate pozitive. Unul dintre ele a venit chiar in Cupa Frantei, atunci cand a avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de Clermont. A fost 3-2, ea bifnda al doilea succes in Cupa Frantei, editia 2019/20. Asta dupa ce in primul tur a dispus cu 2-1 de Troyes, una dintre contracandidatele la promovare din Ligue 2.

Daca pentru Nimes o sa fie primul meci pe care il joaca in Cupa Frantei, in aceasta editie, Lens a luat deja pulsul. Drept urmare, cred  ca meciul se echilibreaza tocmai din aceasta cauza. Mai mult, avem o echipa care de ceva timp este neinvinsa, impotriva uneia care cu greu reuseste sa se impuna. Una peste alta jocul lui Lens mi-a parut ceva mai convingator, iar faptul ca are ocazia sa scoata o echipa de prima liga o monteaza si mai mult. Este suficient pentru mine, sa cred ca oapsetii un vor pierde in timpul regulamentar.

Ponturi pariuri Nimes vs Lens: X2, cota 1.80 la Unibet