Ponturi pariuri Nice vs Bordeaux – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Nice vs Bordeaux: vineri seara, de la ora 21:45, pe Allianz Riviera, Nice si Bordeaux se vor duela in primul meci al rundei a 13-a din Ligue 1.

OGC Nice

Franta este un campionat dominat autoritar de PSG si asta a simtit Nice si pe pielea ei.  Cea mai categorica infrangere a venit in fata campioanei si liderului en-titre. Insa, a reusit sa inceapa noiembrie asa cum toate echipele isi doresc. 2-0 a fost scorul meciului cu Reims, o infruntare care s-a disputat saptamana trecuta.

In postura de echipa gazda, OGC a dat o replica mult prea buna unui adversar si asa chinuit de eliminarea suferita in minutul 26. Drept urmare, Cyprien si Herelle au dat golurile meciului in a doua jumatate a primei reprize. Ulterior, totul a fost floare la ureche si rezultatul a dus-o pe ea pe locul 13, cu 16 puncte. Intre ea si echipa de pe locul al patrulea

Bordeaux

Putin mai bine situata in clasament, Bordeaux a reusit sa se instaleze pe locul 6, cu 18 puncte. Are doua lungimi mai putine decat Angers, formatia surpriza care se afla pe locul secund si pe care o poate detrona. Trebuie sa joace la fel de bine cum a facut-o in runda anterioara, atunci cand a evoluat fara greseala in disputa cu Lille.

Avantajul de a evolua pe terenul propriu si-a spus cuvantul, ea invingand-o pe reprezentanta Ligue 1 in Champions League. Kamano si Hwang, acestia au fost cei doi marcatori ai acelui duel. De asemenea, Bordeaux este genul de echipa care evolueaza foarte bine si in deplasare, acolo unde are 10 puncte stranse din 18 maxim posibile, PSG fiind singura care sta mai bine.

Evolutia ultimelor dueluri directe au fost o afacere care a avut-o pe Nice in prim-plan. Aceasta a reusit sa ramana neinvinsa in ultimii cinci ani de meciuri intre ele. Avand in vedere ca Nice va evolua acasa, cred ca are si o sansa mai buna. Totusi, oaspetii au aratat ca pot pune probleme si in deplasare, ceea ce ma astept sa faca din nou. Drept urmare, merg pe un meci bine jucat de Bordeaux.

Ponturi pariuri Nice vs Bordeaux: X2, cota 1.57 la Unibet