Ponturi pariuri New England Revolution vs Los Angeles FC – MLS

Ponturi pariuri New England Revolution vs Los Angeles FC - MLS

Ponturi pariuri New England Revolution vs Los Angeles FC: duminica, 4 august 2019, de la ora 02:30, ora Romaniei, se va juca Revs vs Los Angeles FC. Meciul face parte din Major League Soccer, deci se joaca duoa orarul din America de Nord.

New England Revolution

Intr-o forma excelenta, Revs nu a mai pierdut un meci jucat in campionat de foarte mult timp. Pe 9 mai a suferit ultimul esec in Major League Soccer. In tot acest timp a redus handicapul care s-a realizat in prima jumatate a campionatului. Aceasta a reusit ca prin rezultatele obtinute sa urce pe locul al saptealea in Conferinta de Est. Ea are 33 de puncte, la egalitate cu echipa din fata ei, Montreal Impact.

Mult mai interesant este ca duelul cu Toronto FC, echipa care se afla sub ea in clasament, pe loc ce nu duce in play-off. Ambele vor trage tare sa nu piarda acest duel, si ambele au jocuri foarte grele.

  • Echipa probabila: Turner – Bye, Farrell, Delamea, Castillo – Caicedo, Zahibo – Gil, Bou, Penilla – Bunbury

Los Angeles FC

Californienii si-au reintrat in mana si dupa o perioada ceva mai grea, au reusit din nou sa castige. Faptul ca au evoluat pe terenul propriu a contat enorm, Carlos Vela si colegii sai au facut un meci spectaculos. Astfel, Los Angeles FC a reusit sa dispuna cu 4-3 de Atlanta United, marcand toate goluri in mai putin de un sfert de ora.

Indraznesc sa spun ca o sa fie una dintre finalistele acestui sezon, cifrele sunt prea bune pentru a nu realiza asta. Se afla pe primul loc in Conferinta de Vest, cu 49 de puncte. Sunt 11 lungimi mai multe fata de urmatoarea clasata, Seattle Sounders. Mai mult, are cel mai bun atac, 59 de reusite, cat si cea mai solida si bine betanata defensiva.

  • Echipa probabila: Miller – Beitashour, Zimmerman, Segura, Harvey – Kaye, Atuesta, Blessing – Vela, Diomande, Rossi

In singurul lor meci direct am avut goluri de ambele parti, 1-1 fiind scorul acelei confruntari. S-a intamplat in urma cu un an de zile, dar acum cred ca situatia este cu totul alta. Faptul ca gazdele sunt pe val ma face sa cred ca vor juca la cel mai inalt nivel. In acelasi timp, LA FC da ce are mai bun si are un atac de speriat. Astfel, indiferent de echipa care castiga, ma astept sa se inscrie cel putin trei goluri. Desi este o cota mica, putem alege si variana cu minim patru modificari de scor.

 Ponturi pariuri New England Revolution vs Los Angeles FC: peste 2.5 goluri, cota 1.41 la Unibet