Ponturi pariuri NaVi vs OG – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri NaVi vs OG – ESL Pro League

Luni, incepand cu ora 19:00, NaVi infrunta OG si spera sa obtina cea de-a doua victorie din cadrul fazei a doua din ESL Pro League. Se joaca Counter-Strike: Global Offensive.

Natus Vincere

Replica solida oferita de Natus Vincere in derby-ul celor mai bune doua clasate echipe din Counter-Strike: Global Offensive-ul mondial. S1mple si baietii lui au reusit sa o invinga in trei harti pe Astralis. Totul s-a decis pe Train, acolo unde danezii n-au putut sa ofere o replica tocmai solida si drept urmare, au pierdut dupa ce au condus cu 1-0 la harti. Dust 2 a fost cealalta harta pe care Na Vi s-a impus, dar este pick-ul pe care l-am obisnuit.

Cu acest succes s-au obtinut si primele trei puncte in Grupa A din cadrul celei de-a doua faza din ESL Pro League – Sezonul 11.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

OG

Meci prea tare pentru OG sa poata pune probleme atat de mari, dar pana la urma s-a tinut bine. In chiar prima harta, pe Nuke, pick-ul celor de la OG, s-a pierdut la limita, 14-16. Practic, totul s-a decis la ultima runda, asta dupa ce OG a fost mai vulnerabila pe partea de tero. Pana la urma s-a vazut lucrul acesta si pe Train, unde a suferit din nou un esec, 16-11.

Drept urmare, dupa primul meci din Grupa A, din cadrul fazei a 2-a este singura echipa care a pierdut fata sa obtina cel putin o harta. Asta o aduce pe ultimul loc, dar mai sunt meciuri de jucat. Din nou pleaca de la linia de start cu sansa a doua, conform cotelor de pariuri afisate de bookmakerii NetBet.

Din punctul meu de vedere este clar ca NaVi este superioara, dar chiar este un turneu ciudat. Am vazut un lider mondial usor de abordat in meciurile din prima faza, apoi mobilizat in derby-uri. Pe de alta parte, OG este o echipa de pluton si desi fiecare victorie poate aduce mii de dolari, astept ca s1mple&Co. sa castige. Esta o cota mica, intr-adevar, dar oferta caselor de pariuri ma obliga sa dau o asemenea cota. In competitiile de genul acesta este greu de anticipat care harta se va juca prima si pick-ul cui apartine. Din acest motiv voi alege o cota mica, dar asa cum NaVi s-a prezentat ieri, nu vad cum ar putea sa piarda.

Ponturi Esports NaVi vs OG: Natus Vincere castiga, cota 1.33 la NetBet