Ponturi pariuri Muntenegru vs Azerbaijan – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Muntenegru vs Azerbaijan este o partida din cadrul Ligii Natiunilor, ce conteaza pentru etapa a treia, urmand sa se joace sambata, de la ora 16:00, pe “Stadion Pod Goricom”, unde ne asteptam ca gruparea gazda sa faca o figura frumoasa.

Muntenegru

Este fara indoiala echipa mai buna, din orice punct de vedere, asa ca nu este o surpriza faptul ca in aceasta confruntare porneste ca favorita, agentiile de pariuri avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Muntenegrenii sunt fara participare la vreun turneu final, fiind foarte aproape in 2012, jucand la barajul pentru Campionatul European. In precedenta editie de Liga Natiunilor au dezamagit. Acestia au terminat pe locul trei in grupa, sub Romania si Serbia, cu sapte puncte.

In actuala editie, reprezentativa Muntenegrului a inceput insa cum nu se putea mai bine. Aceasta a castigat primele doua partide, invingand Cipru si Luxemburg, urcand pe primul loc. In urma acestor jocuri a inscris de trei ori, fara sa primeasca gol.

Azerbaijan

Este o nationala mai slaba, din punct de vedere al valorii si implicit si al experientei, avand in vedere faptul ca dispune de jucatori modesti, care, cu o singura exceptie, joaca in campionatul intern.

Spre deosebire de adversarii lor, azerii au jucat in divizia D in precedenta editie de Liga Natiunilor. Acestia au obtinut clasarea pe locul secund, sub Kosovo, dar peste Insulele Feroe si Malta.

Azerbaijan a avut parte de un start ratat in actuala editie, pierzand primul meci, cu Luxemburg, scor 1-2, pe teren propriu. A reusit insa apoi o victorie, impunandu-se la scor minim in Cipru.

Pronostic

Cele doua s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 2010, intr-un amical castigat de Muntenegru. Evident, nu ne vom lua dupa acea partida, ci ne vom raporta la forma, dar si la valoare. Asadar, mergem pe mana muntenegrenilor, care vin dupa patru partide fara esec, avand un mare plus de moral.

• Ponturi pariuri Muntenegru vs Azerbaijan: gazdele castiga -> cota 1.59