Ponturi pariuri mousesports vs OG – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri mousesports vs OG – ESL Pro League

Duminica, de la ora 23:00, mousesports si OG se vor infrunta intr-un duel 100% european al turneului ESL Pro League – Sezonul 11. Este un turneu de eSports, unde Counter-Strike: Global Offensive este jocul de baza.

Mousesports

A 4-a in clasamentul mondial, mousesports este o echipa formata din jucatori din cinci tari diferite. A existat chimie intre ei si in Grupa C au reuit sa se impuna lejer, cu 12 puncte stranse din 15 maxim posibile.  Au ocupat locul 1, cu trei puncte mai multe ca FaZe si OG. De astfel, singurul esec al echipei a venit in confruntarea cu OG, deci o revansa este cautata de catre cei de la mousesports.

A fost atunci un meci impins in harta decisiva, unde nu au mai avut raspuns. Pana la urma a fost semnalul de alarma care i-a trezit pe karrigan & Co. Acestia s-au impus in urmatoarele trei meciuri, invingand Virtus.Pro, TyLoo si G2 Esports in minimum de harti.

  • Echipa: karrigan, chrisj, woxic, frozen, ropz
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

OG

A inceput bine Grupa C si dupa trei meciuri era singura cu punctaj maxim. Insa, au urmat doua meciuri mai putin reusite si a tremurat serios pentru punctele obtinute si implicit pentru calificare. Pana la urma, desi a pierdut cu Virtus.Pro si FaZe Clan, a reusit sa termine pe locul al treilea, cu noua puncte stranse.

Urmeaza dueluri foarte grele, facand parte din Grupa A din faza a 2-a a ESL Pro League – Sezonul 11. Este un concurs cu premii importante, deci fiecare victorie ii poate aduce cateva mii de dolari in plus. Insa, ce am vazut in precedentele doua jocuri ale ei, parca ceva nu s-a legat si lucrurile nu sunt acum deloc in favoarea ei.

  • Echipa: Aleksib, ISSAA, mantuu, valde, NBK-

Mousesports a avut 1-2 jucatori care au excelat si au dus echipa spre victorie, cum si cifrele o arata. Lucrul acesta nu s-a intamplat si la OG; unde aproape toti jucatorii au iesit in relief intr-un meci. Asta inseamna ca nu are un MVP, un om pe care se bazeaza in mod special, un aimer. Totodata, ca echipa mi-a placut mai mult mousesports, care a castigat deseori pe pick-urile adversarilor, aratand ca stapaneste bine hartile.

Ponturi pariuri mousesports vs OG: victorie mousesports, cota 1.48 la NetBet