Ponturi pariuri mousesports vs NaVi – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri mousesports vs NaVi – ESL Pro League

Marti, de la ora 19:00, are loc derby-ul zilei in materie de ESL Pro League, mousesports urmand sa o intalneasca pe NaVi, in Grupa A, din faza a 2-a.

Mousesports

Rezultatele au adus-o pe locul 4 in clasamentul mondial. Karrigan si colegii sai au reusit repede sa se faca intelesi si sa creeze o echipa competitiva. S-a vazut lucrul acesta si aici, in ESL Pro League – Sezonul 11. Dupa ce in primul meci din aceasta faza a 2-a trecea de OG, a repetat lucrul acesta  si in meciul de ieri.

Dupa trei harti disputate, mousesports a reusit sa se impuna in fata celor de la FaZe Clan. A fost 16-4 pe pick-ul adversarilor, Nuke. Ulterior, pick-ul celor de la mouse s-a terminat in defavoarea lor, pierzand cu 9-16. Unde a trebuie sa se mobilizeze mai bine a facut-o, iar pe Dust 2 s-a impus cu 16-12, frozen fiind omul meciului. Acesta a terminat cu 60 de ucideri, la fel ca ropz.

  • Echipa: ropz, frozen, karrigan, woxic, chrisj
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

NaVi

Actualul lider mondial a fost inconstanta la inceputul turneului, dar acum a inceput sa -si revina. S1mple a reusit sa faca un nou meci bun impotriva lui Astralis, cea pe care a invins-o din nou si in ESL PRO League, dupa Katowice. Acelasi jucator a continuat sa arate de ce este unul dintre cei mai buni din lume si a facut senzatie impotriva lui OG.

Cele doua echipe s-au duelat aseara, iar s1mple a facut 75 de ucideri pe cele trei harti. Mai multe cu 17 decat urmatorul jucator din echipa lui. Inferno a fost din nou pierduta la pas, 7-16. Ulterior, Overpass a fost o harta pe care s-a muncit, Natus Vincere castigand cu 16-12. In decisiva s-a jucat dust 2, harta pe care NaVi sta bine din punct de vedere al procentajului. In consecinta, aceasta s-a impus cu 16-13 si are punctaj maxim dupa doua meciuri.

  • Echipa: s1mple, flamie, electronic, Bloombl4, Perfecto

Anul asta in aceeasi formula s-au mai intalnit la turneul britanic din februarie. Atunci mousesports s-a impus, ceea ce arata ca este o echipa motivata. Avand ambele punctaj maxim este vorba despre strategie si despre hartile pe care le vor alege. Astfel, astept sa vad cum pick-urile lor vor fi cantarite, iar la final as lua in considerare o a treia harta. O spun asta pentru ca NaVi pierde de regula o harta si reuseste cumva sa revina. Ceva imi spune ca din nou vor juca Dust 2 si probabil Train, iar lucrul asta ar putea duce usor spre decisiva.

Ponturi pariuri mousesports vs NaVi: peste 2,5 harti, cota 2.11 la NetBet