Ponturi pariuri Morton vs Arbroath – Divizia 1

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Morton vs Arbroath: sambata, 16/11/2019, de la ora 17:00, Morton si Arbroath vor avea meci direct, in runda a 14-a din Divizia 1.

Morton

Intr-o scadere de forma vizibila, Morton are un singur succes in ultimele sapte dueluri disputate in campionat. Lucrul acesta se simte bine si in clasament, unde este penultima, cu 13 puncte, doua peste codasa. In runda anterioara a facut un meci pana intr-un anumit punct. Pana la urma a dat un gol, dar la final tabela disputei cu Partick Thistle a indicat 1-2.

Interesant este ca toate meciurile jucate de Morton au venit in postura de gazda. Acolo a reusit sa puna in dreptul ei  patru victorii, o remiza si un esec. Are si al doilea atac in asemenea intalniri, cu 13 reusite. In schimb, adversarii n-au iertat-o nici ei, marcandu-i de opt ori.

Arbroath

Si ea o echipa de teren propriu, Arbroath ocupa locul 5 in clasamentul Divizie 1 scotiene. Are un moral bun, in ultimele doua runde a reusit sa castige si nu au fost victorii deloc rele. Adversarii intalniti erau capabili sa-i puna probleme, dar pana la urma totul s-a terminat cu bine. Alloa si Inverness au plecat cu capul plecat la final, , dupa ce au fost invinse cu 2-1, respectiv 3-0. Ambele jocuri s-au jucat pe propriul teren.

In schimb, in deplasare este usor de depasit, are doua victorii in sase meciuri. Restul de patru meciuri au fost clar depasiti, se vede lucrul acesta si in urma scorului. De cele mai multe ori adversarii au reusit sa inscrie usor goluri.

Imi este putin dificil sa va recomand un pariu cu sanse mari pentru acest meci. Insa, m-a convins replica pe care Morton a dat-o in meciurile de pe teren propriu. Are un bilant foarte bun, lucrurile sunt cum sunt, drept urmare, cred ca vor face o figura buna. Probabil ca isi vor lua revansa dupa esecul din tur, atunci cand Arbroath a castigat cu 1-0.

Ponturi pariuri Morton vs Arbroath: gazdele castiga, cota 2.33 la Unibet