Ponturi pariuri Montpellier vs Angers – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Montpellier vs Angers: sambata, de la ora 21:00, pe Stade de la Mosson, Montpellier si Angers se vor duela in runda cu numarul 11.

Montpellier

Problemele continua sa se tina scai de Montpellier, echipa care nu reuseste sa practice un fotbal constant. Dovada ca in runda anterioara n-a reusit sa confirme succesul cu Monaco si din nou a fost invinsa intr-o deplasare. 0-1 a fost scorul meciului jucat de la Reims, in care a terminat fara sut trimis pe poarta.

Pe locul 8 in Ligue 1, Montpellier a acumulat 14 puncte pana in momentul de fata. Cele mai multe dintre ele au venit jucand pe terenul propriu, locul unde a pierdut o singura data. In cinci etape jucate de ea in fata propriilor suporteri, a pus in dreptul ei patru victorii si un esec, dovada acel 7-3 din dreptul golaverajului.

Angers

A fost timp de o etapa pe locul al doilea, dar faptul ca in ultimele etape n-a mai castigat, a cazut in clasament. Astfel, runda cu numarul 11 o prinde pe locul 5, cu 16 puncte, la trei lungimi de Nantes, ocupanta pozitiei a doua. Asta si pentru ca in ultimele doua runde a suferit pe faza de atac, pierzand cu 0-4 cu PSG si 0-1 cu Brest.

O alta problema pe care trebuie sa o rezolve este cea a deplasarilor, acolo unde are o victorie in patru meciuri. Celelalte trei infruntari s-au sfarsit cu ea pusa-n postura pierzatoarei. De asemenea, Angers are de patru ori mai putine goluri inscrise decat cele 12 pe care le-a primit. Trebuie aici sa tinem cont ca a pierdut cu 0-6 in disputa cu Lyon.

Pragmatismul a fost la ordinea zilei in meciurile lui Montpellier. Punand la socoteala si problemele pe care Angers le-a avut in deplasare, se contureaza un meci bun al gazdelor. Drept urmare, astept sa vad un meci in care echilibrul sa-si spuna cuvantul. Suficient de mult cat sa nu vedem cum Montpellier este condusa la pauza sau la final de meci. De patru ani n-a mai pierdut aceasta acasa, in disputa cu Angers.

Ponturi pariuri Montpellier vs Angers: 1X pauza – 1X final, cota 1.60 la Betano