Ponturi pariuri Monaco vs St. Etienne – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Monaco vs St. Etienne: duminica seara, de la ora 18:00, pe St Louis II, AS Monaco o va infrunta pe St. Etienne, in etapa a 29-a din Ligue 1.

Ligue 1, Franța
15 martie 2020
Monaco18:00Saint-Étienne

Monaco

Nivelul echipei este clar unul net superior celui aratat in tur, dar mai are scapari. Defensiva nu este una tocmai sigura si lucrul acesta aproape ca se vede constant. S-a intamplat si in runda anterioara, atunci cand in fata ei a stat Nice, in derby-ul Coastei de Azur. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru OGC, iar ea a suferit a zecea infrangere stagionala.

Oricum, gratie celor 40 de puncte acumulate ramane in prima jumatate a clasamentului. Ocupa pozitia a noua, si este la egalitate cu Montpellier si Lyon, dar cu un golaveraj mai slab. Are 44 de goluri primite si alte 44 pe care le-a inscris.

St. Etienne

Parca a inceput si ea sa miste ceva si asta de cand s-a calificat in finala Cupei Frantei. Atunci reusea ca pe terenul propriu sa o invinga cu 2-1 pe Rennes si urmeaza sa intalneasca PSG. Tot pe terenul propriu a evoluat si in etapa anterioara, atunci cand in fata ei a stat Bordeaux. Meciul s-a terminat 1-1 si ajunge la noua meciuri consecutive in care primeste cel putin un gol, indiferent de competitia unde evolueaza.

Lucrul acesta se vede si prin prisma clasamentului.  In dreptul ei stau acum 30 de puncte acumulate, gratie carora se afla pe locul 17. Este prima deasupra liniei rosii, cu trei lungimi mai multe decat Nimes, formatie care se afla pe loc de baraj.

Saint Etienne a reusit sa castige ultimele patru meciuri directe. Trei dintre ele au venit fara sa primeasca gol. Exact asa s-a intamplat si in tur, cand alb-verzii au castigat cu 1-0. Sunt sigur ca nici acum nu o sa fie un meci usor pentru ele, dar vad ca au prins gustul golului si astept sa faca din nou acest lucru.

Ponturi pariuri Monaco vs St. Etienne: ambele marcheaza, cota 1.68 la Unibet