Ponturi pariuri Monaco vs Montpellier – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Monaco vs Montpellier – Ligue 1

Duminica, de la ora 16:00, Stade Louis II este locul de desfasurare al meciului dintre AS Monaco si Montpellier, din runda cu numarul 7 din Ligue 1.

AS Monaco

Inconstanta Monaco a suferit o noua infrangere in runda anterioara. A ajuns la doua astfel de rezultate in acest sezon, ambele in deplasare. 1-2 cu Rennes si 0-1 cu Brest, iar locul ei in clasament este 6, cu 10 puncte. Este la egalitate de puncte cu adversara ei din meciul de duminica si alte doua formatii.

Faptul ca joaca pe terenul propriu constituie un avantaj. Formatia din Principal a reusit ca in fata propriilor suporteri sa obtina doua victorii si un rezultat de egalitate. In fiecare dintre aceste meciuri a stiut sa puna problema in plan defensiv, drept urmare, a marcat cel putin doua goluri de fiecare data.

Axel Disasi este suspendat, iar Aleksandr Golovin este accidentat.

  • Echipa probabila: Lecomte – Aguilar, Matsima, Mikinayi, Ballo-Toure – Fofana, Fabregas, chouameni – Jovetic, Yedder, Volland

Montpellier

Recunoscuta si din sezoanele trecute ca fiind o echipa de casa, Montpellier a jucat neasteptat de slab in runda anterioara. A fost invinsa cu 1-0 de Nimes, la finalul unui joc in care a luat gol la singura ocazie clara a adversarilor. Acela a fost primul esec suferit de ea in meciurile sustinute pe terenul propriu.

Totodata, Montpellier parca si-a dat drumul la joc si acum este mult mai ofensiva. Are deja 12 goluri inscrise, ceea ce o aduce pe locul al doilea in clasamentul celor mai active ofensive. Drept urmare, datorita golaverajului +4 se afla s pe locul 5, in fata celor trei echipe care au acelasi numar de puncte.

  • Echipa probabila: Omlin – Mendes, Hilton, Congre – Souquet, Ferri, Tallec, Ristic – Savanier – Laborde, Delort

Este evident ca Montpellier are probleme in jocurile din deplasare si lucrul acesta este semnalat si de catre casele de pariuri. In schimb, Monaco are avantajul de a juca pe terenul propriu, locul unde s-a descurcat foarte bine.si unde ma astept sa o faca din nou. Stie sa isi creeze ocazii de gol si sa ajunga in careul adversarilor.

Ponturi pariuri Monaco vs Montpellier: victorie AS Monaco, cota 1.72 la Unibet