Ponturi pariuri Mertens vs Watson – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi pariuri Mertens vs Watson: joi dimineata, 23 ianuarie, nu inainte de ora 03:30, Elise Mertens o va infrunta pe Heather Watson, in turul 2 de la Australian Open. Castigatoarea acestui meci va juca in turul 3 in fata invingatoarei duelului Bellis vs Muchova.

Australian Open Feminin, Grand Slam
23 ianuarie 2020
Mertens, Elise03:15Watson, Heather

Elise Mertens

Aflata pe locul 17 mondial, Mertens este deja la al treilea turneu al anului.  Inainte de participarea la Australian Open a mai jucat la Shenzhen si Hobart, unde a ajuns mereu pana in turul al treilea. Acum n-a avut emotii in privinta calificarii in turul al doilea. Tragerea la sorti i-a scos-o in cale pe Danka Kovinic, de care a trecut in doua seturi.

Dupa o ora de stat pe teren, Mertens a trecut cu 6-2, 6-0 de adversara sa. Insa, ea in ultimele doua editii a reusit sa joace cel putin pana in turul al treilea. In 2018 chiar a facut semifinala, fiind cea mai buna prestatie a ei la un Grand Slem. Insa, in 2019 a fost eliminata inca din turul al treilea.

Heather Watson

La profesionisti inca din anul 2010, britanica in varsta de 27 de ani are performanta modeste la Grand Slam. Spre exemplu, la Australian Open a atins apogeul in 2013, cand a reusit sa joace in turul al treilea. In ultimii doi ani a fost scoasa inca din primul tur, dar bilantul sau la Melbourne este format din 4 victorii si 8 infrangeri.

Calificarea in turul al doilea a fost una muncita. Watson a avut nevoie de set decisiv pentru a pune punctul pe i. Dupa doua ore de stat pe teren, locul 75 mondial a castigat cu 4-6, 6-3, 6-1 de Kristina Pliskova, sora mult mai celebrei Karolina.

Cele doua s-au intalnit de patru ori in decursul carierei si Mertens conduce cu 3-1. Insa, singurul succes al britanicei a venit in 2020, la Hobart. Atunci a fost set decisiv, dar acum este altceva. Alta este incarcatura si motivatia, tocmai din acest motiv astept o revansa clara a belgiencei. Drept urmare, voi miza pe faptul ca Mertens se va impune in minimum de seturi.

Ponturi pariuri Mertens vs Watson: scor corect 2-0, cota 1.74 la Unibet