Ponturi pariuri Marseille vs Strasbourg – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Marseille vs Strasbourg: duminică aduce după sine și ultimul meci al etapei cu numărul 10 din Ligue 1, respectiv Marseille vs Strasbourg. Confruntarea este programată să aibă loc pe Stade Velodrome, de la ora 22:00.

Olympique Marseille

Cu o singură înfrângere în ultimele opt meciuri oficiale, lumea ar putea spune că OM o duce bine. NU este deloc așa, pentru că rezultatele un sunt constante. Astfel, dupa o serie de trei victorii a urmat una de trei remize, iar apoi eșecul suferit în fața celor de al Amiens, din etapa anterioară. A dat gol, dar a fost insuficient pentru a pleca cu cel puțin un punct, 1-3 fiind scorul final al acelui joc.

De asemenea, din cauza acestor egaluri s-a îndepărtat puțin de primele locuri. Marseille ocupă poziția a 9-a, cu 13 puncte, la trei lungimi în spatele lui Angers, echipa de pe locul 4, de Europa League. Mai mult decât atât, este și una dintre formațiile care au golaveraj negativ.

Info lot: Dmitri Payet și Morgan Sanson sunt suspendați, iar Florian Thauvin este accidentat.

  • Echipă probabilă: Mandanda – Sakai, Gonzalez, Kamara, Amavi – Lopez, Strootman, Rongier – Sarr, Benedetto, Donjic

Strasbourg

Despre Strasbourg am ma spus că ea este o echipă bună atunci când joacă exclusiv într-o singură compețitie. Lucrul ăsta s-a văzut foarte bine, cât a evoluat și în tururile preliminare ale Europa League n-a făcut față pe mai multe fronturi. Nu vă imaginați că acum, dacă joacă în Ligue 1 rupe gura târgului, dar nici nu este ciuca bătăilor.

Astfel, Strasbourg în ultimele patru etape a bifat doua victorii și tot atâtea înfrângeri. Au fost rezultate ușor de anticipat și asta pentru că a câștigat când a jucat acasă, iar în deplasare a fost făcută knock down de către adversari.

  • Echipă probabilă: Sels – Simakan, Kone, Caci – Lala, Prcic, Sissoko, Bellegarde, Carole – Ajorque, Thomasson

În sezonul trecut ambele echipe și-au găsit punctele slabe și au înscris atât în tur, cât și la retur. Nu aș mai miza pe lucrul acesta acum, când vâd bilanțul slab din deplasările lui Strasbourg. În patru meciuri nu a reusit să câștige și mai mult decât atât, nici n-a dat gol. Drept urmare, am să merg pe favorită, respectiv pe victoria lui Marseille. Aceasta este și recomandarea pe care o fac.

Ponturi pariuri Marseille vs Strasbourg: gazdele câștigă, cotă 1.85 la Unibet