Ponturi pariuri Maribor vs Rosenborg – Champions League

Ponturi pariuri Maribor vs Rosenborg: miercuri, 7 august 2019, de la ora 21:15, pe “Ljudski vrt” va avea loc meciul Marior vs Rosenborg. Este un prim duel din dubla turului al treilea preliminar al Champions League.

Maribor

Lucrurile au mers cum trebuie in privinta Champions League, pentru ca in campionatul intern inca este in cautarea primului succes. Dupa patru etape disputate in Prva Liga, ea a reusit sa acumuleze trei puncte si toate in urma unor remize. Ultima dintre ele a venit la sfarsitul saptamanii trecute, cand a terminat 1-1 partida cu Mura.

Aruncata in cupele europene inca din primul tur preliminar, a avut o replica pentru fiecare dintre echipele intalnite. Intai a trecut foarte usor de Valur, campioana Islandei, cu 5-0 la general. S-a mers pe aceeasi linie, iar in turul anterior a reusit sa inscrie in prelungirile celei de-a doua manse cu AIK Stockholm, si astfel, sa se califice. Alexandru Cretu a fost marcatorul acelui gol, din minutul 117.

Rosenborg

Liga Campionilor a devenit obiectivul principal si pentru Rosenborg. Echipa a remizat la finalul saptamanii trecute, 1-1, cu Saprsborg, intr-un meci din campionatul intern. Astfel, ramane la sapte puncte distanta de podiumul Eliteserien si urmeaza ca la sfarsitul saptamanii sa joace acasa, in fata celor de la Tromso.

In Liga altele au fost calculele, iar Rosenborg a avut un cuvant de spus pentru fiecare echipa intalnita. Daca in primul tur era favorita clara si a confirmat acest lucru, prin victoriile cu Linfield (2-0, 4-0), in turul secund a avut mult de muncit. In fata ei a fost BATE Borisov, echipa de care a reusit sa treaca cu 3-2, jocul de acasa fiind cel care i-a adus calificarea.

Din punct de vedere al favoritei la calificare Rosenborg pare ca a castigat batalia. Este si intr-o forma mai buna, avand deja suficiente etape disputate in campionatul norvegian. Totodata, Maribor cred ca o sa riste mai mult, stie ca un rezultat bun acasa o poate tine in joc. Pe de alta parte, ma astept ca norvegienilor sa le convina acest lucru, sa se apere si sa incerce sa profite de eventualele spatii ale adversarului.

Ponturi pariuri Maribor vs Rosenborg: X2, cota 1.68 la Unibet