Ponturi pariuri Mannheim vs Wolfsburg – DEL

ponturi hochei

Ponturi pariuri Mannheim vs Wolfsburg: duminica, de la ora 20:00, pe SAP Arena, Mannheim si Wolfsburg vor fi rivale in runda a 37-a din Del.

DEL Bundesliga, Germania
12 ianuarie 2020
Adler Mannheim20:00Grizzly Adams Wolfsburg

Mannheim

Favorita acestui meci, Mannheim trebe printr-o perioada foarte buna. In ultimele patru meciuri, ea s-a bucurat de succes, reusind sa iasa cu capul sus. Vineri, spre exemplu, a reusit una dintre cele mai categorice victorii ale sezonului. Faptul ca a evoluat pe teren propriu a contat enorm, drept pentru care a castigat cu 7-2 in fata celor de la Bremerhaven.

De asemenea, de runde bune sta pe podium, acolo unde s-a instalat aproape de la inceputul sezonului. Astfel, ea ocupa locul al doilea, cu 72 de puncte, la noua lungimi in spatele locului secund. Are a doilea cel mai bun atac din DEL si una dintre cele mai sigure defensive. 125 de goluri a inscris pana in acest moment si a primit 91.

Wolfsburg

Ursii au pierdut lamentabil partida pe care au avut-o in runda anterioara. Desi au evoluat pe teren propriu, n-au putut sa se ridice deasupra celor de la Ingolstadt. Pana la final, acestia au pierdut cu 1-7, fiind una dintre cele mai categorice infrangeri suferite in acest sezon. Cu atat mai mult in fata propriilor suporteri.

Ea se afla pe loc de play-off, dar la putina diferenta fata de echipa care asteapta ca ea sa greseasca. Astfel, Grizzlys se afla pe locul 9, cu 49 de puncte, avand trei lungimi peste Nurnberg si Augsburg, echipele din spatele ei. Evident, in urma rezultatului din runda anterioara, a trecut si pe negativ cu golaverajul.

In etapa trecuta lucrurile n-au mers bine pentru Wolfsburg si acelasi lucru ma astept sa se intample si acum. Mannheim este o formatie in forma si pe langa cele patru victorii consecutive obtinute, ea a reusit sa castige si in meciurile directe. 5-2 si 3-1, acestea sunt rezultatele prin care Mannheim a invins-o pe Wolfsburg, in acest sezon.

Ponturi pariuri  Mannheim vs Wolfsburg: gazdele castiga, cota 1.57 la Unibet