Ponturi pariuri Malmo FF vs Dynamo Kiev – Europa League

ponturi europa league

Ponturi pariuri Malmo FF vs Dynamo Kiev: joi, 28 noiembrie, de la ora 22:00, Malmo FF si Dynamo Kiev vor fi rivale, in etapa a 5-a din Europa League. Sunt componentele Grupei B, acolo unde lupta pentru calificarea in primavara europeana.

Malmo FF

Inca in expectativa, Malmo FF are nevoie sa nu piarda acest duel, pentru ca in ultima etapa sa mearga in Danemarca si sa atace calificarea. Ea se afla abia pe locul al treilea, cu cinci puncte, dar intre ea si primele doua clasate este acum o singura lungime diferenta. Astfel, s-a dovedit ca esecul din prima runda, acel 0-1 cu Dynamo Kiev, atarna greu asupra locului ei.

Spre norocul ei, revine pe terenul propriu, locul unde un se teme sa joace si a aratat lucrul acesta. Singura ei victorie din Grupa B a venit in meciurile de pe teren propriu. A trecut acolo cu 2-1 de Lugano, ultima clasata din grupa. De asemenea, in aceasta postura a reusit sa obtina patru dintre puncte, in urma unei victorii si a unei remize cu FC Copenhaga.

Dynamo Kiev

Ucrainienii au prima sansa la calificarea in primavara europeana. Insa, trebuie sa joace cel putin la fel ca pana acum, avand in vedere ca sunt neinvinsi. Pe locul al doilea in Grupa B, cu 6 puncte stranse, ei au trei rezultate de egalitate si o victorie. Impart primele doua locuri cu FC Copenhaga, golaverajul fiind cel care face diferenta intre ele.

Insa, interesant este ca Grupa B este una dintre cele mai echilibrate. Fiecare greseala in acest final poate sa coste cu eliminarea din cupele europene. Cu atat mai mult cand Dynamo Kiev in deplasare a bifat doua rezultate de egalitate. In aceste meciuri a dat un singur gol, ceea ce arata pragmatismul cu care evolueaza.

Vreau sa cred ca Dynamo Kiev a nu pune atat de mult pretul pe aceasta calificare in primavara europeana. O zic pentru ca are un lot bun si putea sa castige lejer grupa. Insa, chiar si asa are acum ocazia sa se califice pe unul dintre cele doua locuri. Are toate sansele sa o faca, cu atat mai mult cand incheie meciurile din grupa cu un meci acasa. Spre deosebire de ea, Malmo a terminat campionatul si de cateva saptamani nu a mai jucat un meci oficial. Astept ca asta sa se vada, iar la finalul meciului Dynamo sa iasa cu capul sus si sa obtina cel putin un punct.

Ponturi pariuri Malmo FF vs Dynamo Kiev: X2, cota 1.44 la Unibet