Ponturi pariuri Mainz vs Leverkusen – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi pariuri Mainz vs Leverkusen: sâmbătă, de la ora 16:30, FSV Mainz și Bayer Leverkusen vor sta față în față pentru aproximativ două ore. Este un meci al rundei cu numărul 17, ultima din turul campionatului.

FSV Mainz

Moral foarte bun pentru cei de la Mainz, în special acum, când vin după un succes convingător și acela în deplasare. FSV a trecut cu 5-0 de Werder Bremen, după ce au dominat meciul de la un capăt la altul. A fost al treilea succes din ultimele cinci etape, lucru care contează enorm pentru ierarhia finală.

Alb-roșii se află pe locul 14, cu 18 puncte și cel mai important este că rămân în afara zonei roșii indiferent de ce se întâmplă. Sunt patru lungimi pe care ei le au avans față de echipele aflate pe loc de retrogradare. Revenirea pe terenul propriu parcă o pune și într-o lumină ceva mai bună.

  • Echipă probabilă: Zentner – St. Juste, Fernandes, Niakhate (c) – Öztunali, Baku, Kunde, Martin – Boetius – Quaison, Mateta

Bayer Leverkusen

Calificată recent în șaisprezecimile Europa League, Bayer Leverkusen țintește big four-ul din Bundesliga. Mai are de muncit până să realizeze asta, dar nu este foarte departe. Se află pe locul 8, cu 25 de puncte. Alături de Freiburg, care are același punctaj, sunt stau acum la pandă să între pe locurile ce duc în cupele europene.

Cu toate acestea, aspirinele au avut parte de o săptămână neagră. Au fost învinse în cele două meciuric are s-au jucat și mai mult, nici n-au înscris. Drept urmare, a cedat cu 0-2 la Koln, iar cu puține zile-n urmă au fost depășite chiar acasă. 0-1 cu Hertha Berlin și Bayer a ajuns la cinci înfrângeri stagionale.

  • Echipă probabilă: Hradecky – L. Bender (c), Tah, S. Bender, Wendell – Baumgartlinger, Aranguiz – Havertz, Amiri, Diaby – Volland

Conform cotelor și a numelui celor două echipe, Leverkusen este formația favorită. Însă, eu cred ca Mainz este la un nivel înalt și ar putea să înscrie cel puțin un gol. Astfel, voi miza pe cel puțin câte o reușită din partea ambelor echipe. Este un pariu normal pentru ce se întmplă acum la cele două formații.

Ponturi pariuri Mainz vs Leverkusen: ambele marchează, cotă 1.45 la Betano