Ponturi pariuri Mainz vs Koln – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi pariuri Mainz vs Koln: vineri seara, de la ora 21:30, pe Opel Arena, FSV Mainz și FC Koln se vor duela în meci direct. Este primul din runda cu numarul 9 a Bundesligii.

FSV Mainz

Cu două victorii in acest sezon, Mainz se află pe penultimul loc în acest moment. Are șase puncte acumulate până în momentul de față, la egalitate cu Augsburg, echipa din fața ei. Pe ea o trage mult în jos faptul că are un atac destul de slab, cel mai subțire din acest sezon.

Cel mai bine s-a văzut lucrul acesta în runda anterioară. FSV nu reușea atunci să îi pună piedică lui Dusseldorf, formație în fața căreia a cedat cu 0-1. A fost și un meci special, pentru că Fernandes a făcut să fie așa. Acesta a luat roșu încă din prima repriză, ceea ce a contat enorm in economia partidei.

  • Echipă probabilă: Zentner – Brosinski (c), St. Juste, Niakhate, Martin – Baku, Kunde, Öztunali – Boetius – Onisiwo, Quaison

FC Koln

Nici țapii nu se pot lăuda că sunt la un nivel foarte ridicat. Din contră, ocupă abia locul 15, cu 7 puncte, unul mai mult decât adversara ei. Diferența s-a făcut în runda anterioară, când ea a pus în dreptul ei încă o victorie. A fost abia a doua din acest sezon, dar suficient cât să iasă din zona roșie.

Profitând de faptul ca a evoluat pe terenul propriu, FC Koln a reușit să treacă lejer de Paderborn. Era duelul nou-promovatelor, meci în care a dispus cu 3-0 de adversara ei.

  • Echipă probabilă: Horn – Ehizibue, Bornauw, Czichos, Katterbach – Skhiri, Hector (c) – Schindler, Schaub, Drexler – Terodde

Dacă luăm cele două echipe după moral, atunci Koln cred că are un plus. Pe de altă parte, sunt de valoare apropiată și din acest motiv voi merge pe un pronostic în consecință. Știu că atacul nu este cea mai bună armă a celor de la Mainz, drept pentru care am ales să mizez pe puține goluri.

Ponturi pariuri Mainz vs Koln: sub 3.5 goluri, cotă 1.50 la Betano