Ponturi pariuri Lyon vs Reims – Ligue 1

Ponturi pariuri Lyon vs Reims – Ligue 1
Ponturi pariuri Lyon vs Reims – Ligue 1 -sursa foto: facebook

Ponturi pariuri Lyon vs Reims – Ligue 1

Duminica, de la ora 14:00, la Lyon, Olympique intalneste Reims, in etapa cu numarul 12 din cadrul Ligue 1. Meciul este transmis atat pe platformele de streaming ale caselor de pariuri, cat si pe Digi Sport 4 si Look Sport.

Olympique Lyon

Avantajul de a se concentra 100% pe meciurile din campionatul intern au facut-o pe Lyon sa ajunge la opt jocuri consecutive fara esec. Au fost patru victorii si tot atatea rezultate de egalitate. In etapa anterioara s-a prezentat decent in confruntarea cu Angers, iar statutul de formatie vizitatoare a adus-o in pozitia de a se impune.

Dupa 1-0 cu Angers, Olympique  a iurcat pe locul 4, cu 20 de puncte, la cinci lungimi in spatele liderului la zi si cu un meci mai putin. Din nou favorita, cauta sa bifeze a sasea etapa jucat acasa si in care sa ramana neinvinsa. Drept urmare, a inregistrat trei victorii si doua remize in jocurile de la Lyon.

  • Echipa probabila: Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, Cornet – Paqueta, Mendes, Caqueret – Kadewere, Depay, Ekambi

Stade de Reims

Alb-rosii vin dupa un alt esec in campionat, cel cu numarul 6. Cum aproape jumatate de confruntari au fost pierdute, este pe locul 17, primul deasupra liniei rosii, cu 9 puncte. La o singura lungime de locurile care o pot duce in Ligue 1, presiunea este si ea putin prezenta. A fost mult trasa in jos de participarea in tururile de calificare din Europa League.

In runda anterioara a pierdut cu 0-1 in disputa cu Nimes, intr-un joc in care ea  a fost echipa gazda. Faptul ca joaca in deplasare i-ar putea oferi un avantaj. In ultimele trei asemenea jocuri, Reims a scapat neinvinsa, obtinand doua rezulate de egalitate si o victorie.

  • Echipa probabila: Rajkovic – Foket, Faes, Abdelhamid, Smet – Berisha, Munetsi, Cafaro – Mbuku, Dia, Sierhuis

Orice s-ar zice, in Ligue 1 nu mai exista favorita. PSG a tinut sa ne ofere lucrul acesta drept exemplu, iar Lyon nu este nici ea departe. Faptul ca Reims este o formatie cara sta la panda si incearca sa ciupeasca gol cand adversarul greseste, m-a convins sa mers pe un pariu cu minimum trei reusite. OL nu este deloc o echipa cu defensiva de fier, ci din contra.

Ponturi pariuri Lyon vs Reims: peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Betano