Ponturi pariuri Lyon vs Nimes – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Lyon vs Nimes – Ligue 1

Vineri seara, de la ora 22:00, pe Parc Olypique Lyonnais, Lyon primeste vizita lui Nimes, in etapa cu numarul 4 din Ligue 1. Meciul este transmis si la televizor, pe postul Digi Sport 3.

Lyon

Timid inceputul de sezon al celor de la Olympique Lyon. Dupa trei etape, au reusit sa acumuleze patru puncte. Victoria cu Dijon (4-1), egal cu Bordeaux (0-0), iar in etapa anterioara s-a prezentat timid la Montpellier si rezultatul a fost in consecinta. A fost invinsa cu 2-1 si astfel, a suferit primul esec stagional.

Lyon ocupa locul 11 in acest moment, cu 4 puncte. Este la egalitate cu Nantes, dar are golaverajul mai bun, motiv pentru care a castigat o pozitie. Patru din cele cinci goluri ale echipei ii apartin olandezului Memphis Depay, acesta a inscris si in infrangerea cu Montpellier.

Jeff Reine-Adelaide este accidentat, iar Houssam Aouar este suspendat.

  • Echipa probabila: Lopes – Andersen, Marcelo, Denayer – Dubois, Caqueret, Lucas, Bard – Depay – Dembele, Ekambi

Nimes

O echipa foarte mica, din punct de vedere al asteptarilor sunt pe masura. Echipa nu asteapta foarte multe, ci incearca sa se salveze de la retrogradare. Lupta inca a inceput, iar dupa trei meciuri se poate spune ca mai are de asteptat pana sa atinga cel mai bun joc al ei.

In runda inaugurala a reusit sa obtina si primul suces, 4-0, acasa, cu Brest. Insa, limitele s-au vazut in meciurile urmatoare si dupa trei runde, Nimeste are doar trei puncte. A mai evoluat si in compania lui Nantes si Rennes, echipa in fata carora a pierdut cu 1-2, respectiv 2-4. Astfel, ocupa locul 13, cu 3 puncte, avand +1 in dreptul golaverajului.

 Lucas Deaux si Sofiane Alakouch sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Reynet – Paquiez, Landre, Martinez, Meling – Cubas, Fomba – Ferhat, Benrahou, Ripart – Roux

Observ o dorinta arzatoare din partea lui Nimes de a inscrie si dupa cum s-a prezentat pana in prezent pare ca stie sa duca mingea in atac. Astept din partea ei sa profite de lucrul acesta si de faptul ca Lyon nu are cea mai buna defensiva. Drept urmare, cel putin trei goluri ma astept sa s iscrie, asa cum s-a intamplat si in ultimele doua confruntari, cand s-au dat noua reusite.

Ponturi pariuri Lyon vs Nimes: peste 2,5 goluri, cota 1.66 la Unibet