Ponturi pariuri Luxemburg vs Cipru – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Luxemburg vs Cipru este o partida programata sa se joace sambata, in data de 10 octombrie, de la ora 16:00, contand pentru etapa a treia din cadrul diviziei C din Liga Natiunilor.

Luxemburg

Este considerata favorita in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, ceea ce nu surprinde, avand un lot ceva mai valoros, dispunand de cativa jucatori care evolueaza la echipe precum Standard Liege, Dinamo Kiev, Mainz sau Ufa.

Reprezentativa luxemburgheza este fara participare la vreun turneu final. Cu ajutorul Ligii Natiunilor, aceasta are sperante mari, avand in vedere faptul ca la baraj poate da piept cu echipe de acelasi nivel.

In prezent, Luxemburg se afla pe treapta a doua in grupa 1. Este sub Muntenegru, devansandu-le insa pe Azerbaijan si Cipru. Pana acum a obtinut trei puncte, invingand Azerbaijan cu 1-2, pierzand cu 0-1 cu Muntenegru.

Cipru

La nivel de club, Cipru nu sta deloc rau, avand in vedere faptul ca da destul de des echipe in competitiile europene. Cand vine insa vorba de echipa nationala, performantele acesteia lipsesc. Ca si adversara sa, este fara participare la vreun turneu final.

In editia precedenta de Liga Natiunilor, cipriotii au dezamagit. Au terminat penultimii intr-o grupa cu Norvegia, Bulgaria si Slovenia. In cele sase partide disputate nu au obtinut decat cinci puncte.

Nu au inceput grozav nici in actuala editie. Dupa doua partide, Cipru nu are niciun punct. A pierdut mai intai cu Muntenegru, fiind invinsa apoi si de Azerbaija, de fiecare data acasa. In aceste dueluri a primit trei goluri, fara sa marcheze vreunul.

Pronostic

Luxemburg este usor superioara, din mai multe puncte de vedere. Nu este exclus ca aceasta sa se impuna, insa consideram ca un pariu pe solist este destul de riscant. Tinand cont ca Cipru este fara gol marcat, ne asteptam sa faca tot posibilul sa sparga gheata. Asadar, recomandam un pariu pe “peste 1,5 goluri”, pornind de la premisa ca ambele vor marca.

• Ponturi pariuri Luxemburg vs Cipru: peste 1,5 goluri -> cota 1.51