Ponturi pariuri Luton vs Leeds – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Luton vs Leeds: sambata, de la ora 17:00, Luton si Leeds United vor fi rivale in runda cu numarul 17 din Championship.

Luton

Promovata la inceputul sezonului, Luton are momente de slabiciune si e normal sa fie asa. Fara sa aiba un lot de temut, ea se inclina in fata echipelor obisnuite cu aceasta miza. A fost cazul si in etapa trecuta, cand n-a reusit sa conteze pe tabela in meciul de la Reading. 3-0 pentru adversari si ea a ajuns la patru infrangeri consecutive, meciuri in care a luat cel putin doua goluri.

Pe locul 21, cu 14 puncte, Luton are o singura lungime avans fara de Middlesbrough, prima de sub linia rosie. Astfel, daca nu reuseste nici acum sa faca o figura frumoasa, de runda viitoare ar putea sa ajunga pe loc retrogradabil.

Leeds United

Aflata pe locul al treilea, cu 31 de puncte, Leeds United are doua lungimi in minus fata de echipa de pe prima pozitie. De asemenea, vorbim aici despre o echipa careia i s-a impus sa promoveze. Marcelo Bielsa a garantat lucrul acesta cu postul sau si este o garantie ca se vrea performanta. Lotul este printre cele mai bune, de aici si rezultatele aproape perfecte.

Astfel, Leeds United vine acum dupa cinci etape consecutive incheiate favorabil. Cea mai recenta partida a adus un succes cu 2-1, acasa, in fata lui Blackburn Rovers. Acum va juca in deplasare, dar nu este deloc timid in rolul de formatie vizitatoare. Jumatate dintre aceste meciuri au fost castigate de catre ea.

In mod normal, daca lucrurile se vor prezenta ca pana acum, atunci Leeds United trebuie sa castige. Pe de alta parte, Luton trece printr-o perioada deloc favorabila. Una peste alta avem o echipa favorita la promovare si care ar putea trece pe primul loc. Este un argument convingator sa optez pe succesul echipei mai bune.

Ponturi pariuri Luton vs Leeds: oaspetii castiga, cota 1.55 la Unibet