Ponturi pariuri Lulea vs Leksands – SHL

ponturi hochei

Ponturi pariuri Lulea vs Leksands: luni este zi de hochei si in Suedia, iar de la ora 20:00, pe Kinnarps Arena, Lulea si Leksands vor fi adverare.

Lulea

Favorita certa, Lulea a reusit in runda anterioara sa treaca cu 3-2 de Farjestads. A fost o deplsare grea, dar pana la urma a iesit cu capul sus. A fost al doilea succes identic, dupa acel rezultat si in compania Frolundei. Drept urmare, a ramas acolo unde a fost si in runda anterioara. Chiar mai mult, s-a distantat in clasament.

Lulea a reusit sa ramana lider in acest moment si dupa 28 de etape are 57 de puncte stranse. Patru mai multe decat Frolunda, echipa care se afla pe locul secund. Intre ele se da batalia pentru titlu, cel putin conform cotelor listate de agentiile de pariuri.

Leksands

Are foarte mult de tras daca vrea sa evolueze fara greseala si sa incheie victorioasa. Pana la proba contrarie este pe penultimul loc, cu 27 de puncte. Tot atatea are si formatia de pe ultimul loc, golaverajul facand diferenta intre ele. Cu atat mai mult cand moralul este cat se poate de ridicat.

Leksands a reusit in runda anterioara sa puna capat ghinionului. Aceata a pus a opta sa victorie in clasament, 4-2 a fost scorul. Cu atat mai mult cand a evoluat acasa, acolo unde a primit vizita celor de la Brynas. Insa, ramane la o diferenta de zece puncte pana la intrarea in play-off.

Ambele au reusit sa joace un hochei bun in runda anterioara. Chiar si asa, in acest sezon, Lulea a reusit sa joace la cel mai inalt nivel in cele doua meciuri directe din sezonul 2019/20. 4-3 a fost in meciul cand a evoluat acasa si 5-0 pe terenul celor de la Leksands.

Ponturi pariuri Lulea vs Leksands: gazdele castiga, cota 1.40 la Unibet