Ponturi pariuri Lugano vs Malmo FF – Europa League

ponturi europa league

Ponturi pariuri Lugano vs Malmo FF: joi, incepand cu ora 19:55, Lugano primeste replica celor de la Malmo, intr-un duel disputat la St. Gallen. Neavand un stadion care sa corespunda cerintelor impuse de UEFA, evolueaza pe Kybunpark. Este un meci din runda cu numarul 4 a grupelor Europa League, acolo unde ele sunt angrenate in Grupa B.

Lugano

Fotbalul in Elvetia nu este atat de dezvoltat. Super League este un campionat unde primele doua echipe conteaza si printre ele nu se afla si Lugano. Se vede lucrul acesta si in Grupa B, unde este lanterna rosie. In trei meciuri jucate, aceasta a reusit sa stranga un singur punct si acela dupa 0-0 cu Dynamo Kiev.

Abia pe locul 8 in clasamentul din Elvetia, Lugano a reusit in runda anterioara sa puna inca trei puncte in dreptul ei. Acel 2-1 cu Luzern, colega ei de clasament, a venit la fix, pentru a-i ridica moralul inaintea disputei de joi. Ea este obligata sa castige si totodata sa se revanseze in disputa cu Malmo. In tur, in urma cu doua saptamani, a pierdut cu 1-2.

Malmo FF

Cum campionatul in Suedia tocmai s-a incheiat, lui Malmo nu-i mai ramane decat sa se gandeasca la Europa League. Este ultima competitie unde mai este angrenata si are toate motivele sa viseze la primavara europeana. Este pe val, chiar in ultima runda din Allsvenskan, la finalul saptamanii trecute, a trecut cu 5-0 de Orebro.

Tot de o victorie a avut parte si in cel mai recent meci din Europa League. Acolo, Berget si Molins au dat lovitura in disputa tur cu Luzern. 2-1 a fost scorul, iar vicecampioana Suediei ocupa locul al treilea in Grupa B, cu 4 puncte. Este in lupta stransa cu celelalte doua combatante, un singur punct fiind intre ele.

Luzern vs Malmo este unul dintre meciurile unde te poti astepta la orice. Tocmai din acest motiv nu va recomand o cota mare, ci voi merge pe experienta. Suedezii stiu cat de mare nevoie au de punctul acesta si de faptul ca pot trece pe primul loc in grupa. Astfel, cred ca strategia propusa va fi facuta de asa maniera, cat sa nu le lase spatii adversarilor.

Ponturi pariuri Lugano vs Malmo FF: X2, cota 1.42 la Unibet