Ponturi pariuri Liquid vs MIBR – ESL One

ponturi esports

Ponturi pariuri Liquid vs MIBR – ESL One

Sâmbătă seara, de la ora 23:00, Liquid va juca cu MIBR, în etapa a doua din Grupa B de la ESL One: Road to Rio – America de Nord.

Team Liquid

A 6-a în clasamentul mondial (595 puncte)., Team Liquid este cea mai ine clasată din America de Nord. Nu trebuie să mire pe nimeni, ea fiind și câștigătoarea celui mai recent concurs disputat în zona respectivă. ESL Pro League Sezonul 11 – America de Nord i-a revenit ei, care s-a îmbogățit și cu 90.000 de dolari. A reușit acolo să treacă de Evil Geniuses, o altă echipă de luat în seamă.

Ponturi pariuri Liquid vs MIBR – ESL One / sursa hltv

Spre norocul ei, cel puțin în faza 1 a grupelor, ele sunt în grupe diferite. Team Liquid este pe locul al doilea în Grupa B, cu 3 puncte. A reușit să câștige cu 2-1 la hîrți meciul cu Bad News Bears. 16-10 (Mirage), 9-16 (Nuke) și 16-13 Overpass) a fost scorul în acel meci.

NAF, unul dintre cei doi canadieni din echipă a fost ales omul meciului. Keith Markovic a încheiat meciul cu Bad News Bears având 65 de ucideri. A murit și în 55 dintre runde, dar ratingul său a fost unul bun.

  • Echipă: nitr0, Elige, Twistzz, Naf, Stewie2k

MIBR

Ponturi pariuri Liquid vs MIBR – Fallen MIBR/ sursa hltv

După un prim duel în Grupa B de la ESL One: Road to Rio – America de Nord, a obținut maximum de puncte. Meciul 100% brazilian s-a soldat cu victime de partea celor de la Yeah, care au pierdut în două hărți. Dust 2 și Mirage au fost cele două hărți, pe care MIBR s-a impus cu 16-5, respectiv 22-18..

Cea de-a doua hartă le-a pus puțin probleme celor de la MIBR, având nevoie de OT pentru a trece mai departe. Important este că trage tare și după aia vor juca cu cei de la Bad News Bears. Asta nu înseamnă că programul este deloc unul facil, dar sunt patru zile între cele două meciuri.

Acel prim duel de la ESL One: Road to Rio – America de Nord l-a dus pe FalleN pe cea mai înaltă poziție: de om al meciului. Gabriel Toledo pe numele său real a reușit să strângă 71 de fraguri, asta în condițiile în care a fost omorât în 32 de rânduri.

  • Echipă: mayern, khgv-, taco, fer, fallen

Aș putea spune că vorbim despre un derby al Grupei B. Ele sunt două dintre echipele capabile să se gândească la ocuparea primului loc. Dar așa cum reiese din rezultatele ultimele jocuri, Liquid pare să fie mai bună și nu e de mirare că pleacă cu prima șansă.

Oare poate să joace la cel mai înalt nivel și astfel să închidă meciul în minimum de hărți? Până la urmă importante sunt punctele, deci nu contează atât de mult dacă o vor face în două sau trei hărți. Oricum, eu voi miza pe o confruntare strânsă, cel puțin în primul act, indiferent cui aparține pick-ul.

Ponturi pariuri Liquid vs MIBR: MIBR +4,5 runde pe prima hartă, cotă 1.74 la NetBet

Te-ai mai putea interesa și: