Ponturi pariuri Liechtenstein vs Gibraltar – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Liechtenstein vs Gibraltar este un duel din divizia D a Ligii Natiunilor, contand pentru etapa a treia, urmand sa se joace pe “Rheinpark Stadion”, din Vaduz, sambata, cu incepere la ora 19:00.

Liechtenstein

Conform agentiilor de pariuri, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, ba din contra, fiind totusi o nationala ceva mai buna, din mai multe puncte de vedere.

Gazdele acestei partide nu au impresionat deloc la ultima editie de Liga Natiunilor. Dupa cele sase partide disputate, au terminat pe ultimul loc in grupa, sub Macedonia de Nord, Armenia, dar si sub rivala  din aceasta disputa, Gibraltar.

Nationala Liechtensteinului a inceput cu dreptul in actuala editie. In prima etapa s-a impus cu 0-2 in deplasarea din San Marino. A urmat apoi un nou succes, castigand cu 1-2 in Luxemburg, insa intr-o partida amicala.

Gibraltar

Este una dintre cele mai noi nationale infiintate in Europa, care, din punct de vedere valoric, dar si al experientei, este usor sub nivelul adversarei sale, fapt pentru care bookmakerii au luat decizia de a o da ca outsidera.

Oaspetii acestei partide au mai dat piept cu Liechtenstein in trecut. Acestia au remizat in primul joc, un amical incheiat 0-0. Au urmat apoi doua partide de Liga Natiunilor, pierzand in tur cu 2-0, castigand apoi la retur cu 2-1.

Ca si adversara sa, Gibraltar a inceput cu victorie in noua editie de Nations League. Fiind o grupa de trei echipe, adversara i-a fost tot San Marino, pe care a invins-o la scor minim. A urmat apoi o infrangere cu 2-0 in amicalul disputat in Malta.

Pronostic

Liechtenstein este o echipa mai buna, ce arata mai bine decat adversara sa in ultima perioada. Asadar, avem mari asteptari de la aceasta, de aceea pariem in consecinta. Recomandam un pariu pe victorie gazdelor, intr-o cota foarte buna de 1.70 oferita de Betano.

• Ponturi pariuri Liechtenstein vs Gibraltar: gazdele castiga -> cota 1.70