Ponturi pariuri Liechtenstein vs Bosnia & Hertegovina – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi pariuri Liechtenstein vs Bosnia & Hertegovina: luni seara, de la ora 21:45, Rheinpark Stadion din Vaduz gazduieste meciul Liechtenstein vs Bosnia & Hertegovina. Este un duel al etapei cu numarul 10, ultima, din preliminariile pentru Campionatul European 2020.

Liechtenstein

Una dintre cele mai slabe nationale de fotbal din lume, Liechtenstein evolueaza in nota obisnuita. Asta inseamna ca nu e capabila sa puna in dreptul ei o prima victorie in aceasta Grupa J. Este pe ultimul loc, cu 2 puncte, la opt lungimi in spatele ocupantei penultimului loc. de asemenea, singurele puncte obtinute de ea au venit in duelurile cu Armenia si Grecia, ambele 1-1.

Acele doua remize cu goluri au fost singurele in care ea a reusit sa inscrie, in cele noua meciuri deja disputate in preliminarii. Totodata, singurul succes venit in ultimul an a fost cel cu Gibraltar, din cadrul Ligii Natiunilor. Un 2-0, acasa, dar atunci marcau Salanovic si Wieser.

Bosnia & Hertegovina

Bosniecii au probleme in a evolua constant si lucrul acesta le-a daunat in aceasta campanie. Drept urmare, ei in ultimele patru meciuri au castigat un singr duel si acela cu Finlanda, 4-1, acasa. Ulterior, a fost invinsa de Grecia (1-2), iar in urma cu doar cateva zile a cedat in fata Italiei, liderului Grupei J, cu 0-3.

De asemenea, Bosnia se afla pe penultimul loc in Grupa J, cu 10 puncte. Cel mai mult poate urca pe locul al treilea. Diferenta dintre ea si Grecia, echipa care deja se afla acolo, este de o lungime. Lucrurile par sa fie in favoarea ei in aceasta runda cu numarul 10. Echipele din fata ei vor juca intre ele, asadar, are toate sansele sa urce cel putin un loc.

Toate meciurile directe oficiale s-au terminat cu victoria echipei mai bune, respectiv Bosnia & Hertegovina. Si in tur si-a aratat coltii, castigand cu 5-0, intr-un meci pe care l-a controlat in totalitate. Diferenta dintre ele ramane la fel de mare, Liechtenstein nu-i capabila sa rapuna Bosnia. Drept urmare, astept ca echipa vizitatoare sa iasa cu fruntea sus din acest meci si la final sa se impuna la fel de lejer precum cel din tur.

Ponturi pariuri Liechtenstein vs Bosnia & Hertegovina: 2 pauza / 2 final, cota 1.40 la Betfair