Ponturi pariuri Leyton Orient vs Forest Green – League Two

ponturi anglia

Ponturi pariuri Leyton Orient vs Forest Green: sambata, 23 noiembrie, de la ora 17:00, Leyton Orient joaca impotriva lui Forest Green, in runda a 19-a.

Leyton Orient

Cu o singura victorie in ultimele sase meciuri oficiale, Leyton Orient a lasat impresia unei echipe de pluton. Este foarte adevarat ca patru dintre aceste dueluri s-au jucat in Leauge Two. Cel mai recent a fost esecul suferit acasa, 0-2 cu Scunthorpe. De altfel, echipa se afla in jumatatea inferioara, ocupand locul 17, cu 20 de puncte.  Sunt sapte lungimi peste ocupanta ultimului loc.

Si daca joaca pe terenul propriu nu este de speriat. In cele noua asemenea meciuri a reusit sa puna in dreptul ei doua victorii, trei rezultate de egalitate, cat si patru infrangeri.

Forest Green

Aflata pe locul al doilea, Forest Green a reusit sa acumuleze 31 de puncte. Are doua lungimi mai putine decat Swindon Town, echipac are acum se afla in fotoliul de lider. Cu un meci mai putin, ea are toate oportunitatile posibile sa revina in fruntea clasamentului. A cazut de acolo dupa ce in runda anterioara a fost depasita.

Desi pusa in postura de echipa gazda, Forest Green s-a vazut in runda anterioara de a pierde meciul cu Plymouth. Acel 0-1 a fost al patrulea esec suferit in actuala stagiune si al doilea in meciurile de pe teren propriu. Totusi, are o prestatie buna si pe teren strain, acolo unde are cinci victorii, doua remize si doua infrangeri.

Fiind echipa cu cea mai buna defensiva, Forest Green are parte de acest avantaj. Totodata, oaspetii au acum in fata o echipa in cadere libera, iar acestia pot profita de lucrul acesta. Cred ca sunt capabili sa o faca, iar la finalul meciului sa avem din nou un succes al celor de la Forest Green. Insa, voi recomanda un pariu cu dubla sansa, care aduce o cota mai mica, dar pe care eu as pune-o pe biletul zilei.

Ponturi pariuri Leyton Orient vs Forest Green: X2, cota 1.44 la Betfair