Ponturi Pariuri – Leverkusen – Zurich – Europa League – 08.11.2018

Ponturi fotbal - Leverkusen - Stuttgart - 23.11.2018

Joi 08.11.2018, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Leverkusen – Zurich, din cadrul rundei a 4-a a grupelor Europa League.

Leverkusen se claseaza in acest moment pe pozitia a 2-a a clasamentului grupei A din UEFA Europa League, cu 6 puncte acumulate dupa 3 partide. Germanul K. Havertz este golgheterul echipei in grupele Europa League, acesta reusind sa inscrie de 3 ori in 3 partide. In campionat, gazdele au parte de evolutii alternante. Dupa un succes cu 6-2 pe terenul celor de la Bremen, acestia au cedat pe teren propriu, 1-4 in fata celor de la Hoffenheim. Nici in Europa League acestia nu au reusit sa isi gaseasca o constanta. Astfel ca dupa 2 succese consecutive in fata celor de la Ludogorets si AEK Larnaca, acestia au cedat cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Zurich. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe accidentatii K. Bellarabi, T. Kirschbaum si J. Pohanpalo.

De partea cealalta, Zurich se claseaza pe prima pozitie a acestei grupe de UEFA Europa League, echipa reusind sa adune 9 puncte in 3 etape. Elvetienii merg perfect pana in acest moment in Europa League, reusind sa se impuna rand pe rand in fata celor de la AEK Larnaca (scor 1-0), Ludogorets (scor 1-0) si Leverkusen (scor 3-2). In campionat, Zurich da dovada de inconstanta, cu 4 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa infrangerea cu 3-2 pe terenul celor de la St. Gallen, acestia au invins-o in weekend pe Luzern, cu scorul de 3-2. V. Palsson, I. Aliu, N. Baumann, M. Kempter, B. Omeragic si F. Rohner nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Zurich reprezinta liderul surprinzator al acestei grupe A, iar echipa isi poate asigura calificarea in primavara europeana, in cazul unui succes. De partea cealalta, Leverkusen are si ea nevoie de o victorie astazi, pentru a indeparta orice emotie asupra pozitie secunde. Ma astept la o partida frumoasa, cu ocazii de ambele parti. Recomandarea mea este pronosticul ‘ambele echipe marcheaza’, la o cota de 1.80 oferita de cei de la Unibet.