Ponturi pariuri Leeds vs Nottingham – Championship

Ponturi pariuri Leeds vs Nottingham

Ponturi pariuri Leeds vs Nottingham: sambata, in etapa cu numarul 2 din Championship, Leeds United si Nottingham Forest vor juca pe “Elland Road”.

sursa foto: bbc

Leeds United

Sezonul acesta se vrea promovarea, iar Marcelo Bielsa stie foarte bine acest lucru. In sezonul anterior s-a ratat la mustata, echipa fiind eliminata din play-off-ul competitiei. Se pare ca Leeds United a avut ce invata atunci si nu mai vrea sa repete acele greseli. Echipa a debutat cum nu se putea mai bine si a reusit sa isi puna in cont toate punctele.

Prima etapa s-a jucat la sfarsitul saptamanii trecute, tot atunci cand Leeds a reusit sa o invinga pe Brentford. Dupa o deplasare care se anunta foarte grea, “albii” s-au impus cu 3-1, Hernandez, Bamford si Harrison au fost cei trei marcatori. Conform statisticilor, United a fost echipa care a insistat mai mult si a avut cele bune ocazii.

  • Echipa probabila: Casilla – Dallas, White, Cooper, Douglas – Phillips – Hernandez, Forshaw, Klich, Harrison – Bamford

Nottingham Forest

“Padurarii” au pus gand rau celor de la West Bromwich, in meciul din runda inaugurala. Nu a fost asa, pentru ca lucrurile au stat total diferit fata de cum se asteptau ei. Matty Cash a fost cel care a deschis scorul si a adus-o pe Nottingham in avantaj, dar totul a durat foarte putin. Defensiva subrezita si-a facut intrarea, luand doua goluri in mai putin de o jumatate de ora de joc.

De altfel, scorul final ala celei intalniri s-a stabilit dupa primele 26 de minute, cand West Brom s-a impus cu 2-1. Pe de alta parte, in prima runda a fost un singur rezultat de egalitate, cel dintre Luton si Boro. In rest, a existat mereu un castigator si un invins. Forest a fost echipa care a pierdut si dupa o runda se afla pe locul 19, cu 0 puncte.

  • Echipa probabila: Muric – Cash, Figueiredo, Worrall, Robinson – Silva, Watson, Semedo – Lolley, Grabban, Adomah

Intentiile celor de la Leeds sunt cat se poate de clare si asa cum arata calculele, este una dintre favoritele la promovare. In contextul actual, faptul ca a debutat cu un esec nu este deloc surprinzator, fie si pentru un joc in deplasare. Mai mult, revenirea pe teern propriu este de bun augur, fiind locul unde Leeds United a obtinut rezultate mai bune. La fel cred ca va face si de aceasta data. In sezonul trecut, ambele infruntari directe s-au lasat cu goluri de ambele parti, dar Nottingham a luat patru puncte.

Ponturi pariuri Leeds vs Nottingham: gazdele castiga, cota 1.52 la Unibet