Ponturi pariuri Kunlun vs Novosibirsk – KHL

ponturi hochei

Ponturi pariuri Kunlun vs Novosibirsk: luni, de la ora 13:30, pe Ice Hockey Arena din Beijing, Kunlun va infrunta Novosibirsk, in KHL.

Kunlun Redstar

Inceputul de an a fost unul in forta pentru chinezii de la Kunlun. Formatia din Beijing a evoluat patru meciuri in acest start de an. Insa, trei dintre aceste meciuri s-au terminat cu ese. La fel s-a intamplat si in meciul din urma cu cateva zile. Atunci, aceasta n-a avut replica pentru CSKA Moscova, formatie pe terenul careia a pierdut cu 0-3.

De asemenea, toate meciurile jucate de Kunlun in 2020, s-au jucat in deplasare. Va fi pentru prima oara cand ea joaca la Beijing si asta nu o face deloc favorita. Se afla pe locul 8 in Conferinta de Est si pe pozitia a 4-a din Divizia Kharlamov, avand 50 de puncte. In ciuda acestui lucru, are un golaveraj negativ, -4.

Novosibirsk

Colega de clasament cu adversara din meciul de luni, Novosibisk se afla pe pozitia a 7-a, cu 1 de puncte. Este pe 4 si in Divizia Kharlamov, cu cinci lungimi mai multe decat Niznekamsk, echipa aflata imediat sub ea. Pentru ea este un moment bun, reusind in ultimele doua meciuri sa iasa la capat si sa se impuna.

Desi n-a avut doua meciuri foarte bune, pana la urma a reusit sa le invinga pe Ekaterinburg (4-3) si pe Yaroslavl (2-1). A impartit rezultatele pozitive cu cele negative in meciurile programate deja in acest inceput de an. Primele douia mecuri au fost in fata unor echipe ceva mai solide, iar drept urmare, a pierdut.

In sezonul 2019/20 s-au duelat o singura data si atunci Novosibirsk s-a impus gratie penalty-urilor. Acum lucrurile sunt la fel, echilibrul pare sa fie cuvantul de ordine. Cred ca lucrul acesta o sa-si puna amprenta si luni, astfel, numarul de goluri inscrise sa nu fie deloc unul peste medie.

Ponturi pariuri Kunlun vs Novosibirsk: sub 4,5 goluri, cota 1.70 la Unibet