Ponturi pariuri Krasnodar vs Khimki – Rusia

ponturi rusia

Ponturi pariuri Krasnodar vs Khimki este o partida din cadrul campionatului Rusiei, ce conteaza pentru etapa a opta, urmand sa se joace vineri, de la ora 29:00, pe “Krasnodar Stadium”, unde ne asteptam ca formatia gazda sa straluceasca.

Krasnodar

Este una dintre fortele fotbalului din Rusia, care in aceasta confruntare porneste ca favorita certa, cum era si normal de altfel, fiind mult peste adversara sa, ca valoare, dar si ca experienta, avand de asemenea si avantajul propriului teren.

Gazdele acestei partide se gasesc in zona mediana a clasamentului inainte de acest duel. Ocupa mai exact pozitia a saptea, cu 11 puncte acumulate. Cele sapte etape de pana acum le-au adus trei victorii, doua remize si doua esecuri. In toate aceste partide au marcat zece goluri, primind patru.

In ultima etapa, cei de la Krasnodar au facut deplasarea pe terenul micutei Rotor Volgograd. Acestia s-au impus categoric, cu 0-3, intrerupand o serie de trei partide consecutive fara succes.

Khimki

Este una dintre cele mai slabe echipe angrenate in campionatul Rusiei, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca outsidera.

Oaspetii acestei partide au un parcurs foarte slab in actuala editie de campionat. Se afla in prezent pe pozitia a 15-a, prima ce duce direct in esalonul secund. Pana acum au obtinut un singur punct, reusind trei egaluri, pierzand de patru ori.

In ultima etapa, Khimki a pierdut cu 3-1 la Ural, ajungand la cinci goluri marcate si nu mai putin de 11 primite. A urmat insa apoi un succes in Cupa Rusiei, castigand cu 0-1 pe terenul modestei Zenit Irkutsk.

Pronostic

Krasnodar este clar echipa mai buna, de la care avem mari pretentii. In ultimul meci a aratat grozav, asa ca ne asteptam sa mentina ritmul, mai ales ca adversara este una mai mult decat accesibila. Asadar, vom alege un pariu combinat, intr-o cota foarte buna de 1.60.

• Ponturi pariuri Krasnodar vs Khimki: 1 si peste 1,5 goluri -> cota 1.60