Ponturi pariuri Koln vs Augsburg – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi pariuri Koln vs Augsburg: sambata, de la 16:30, Koln intalneste Augsburg, in runda cu numarul 13 din Bundesliga.

Koln

Revenirea tapilor in prima liga a fost clar un boom pe care l-au dat. Insa, era de asteptat, echipa s-a prezentat bine in Zweite si n-a avut cum sa rateze asa ceva. Totusi, Koln trece printr-o situatie delicata, ea se afla pe penultimul loc, cu 7 puncte, doua mai multe decat Paderborn, fomatia de pe ultimul loc.

Forma de moment este si ea pe masura locului ocupat in clasament. In ultimele patru meciuri din campionat a fost invinsa de fiecare data, dar nu avea cum sa fie diferit. Avand unul dintre cele mai slabe atacuri din campionat, asta a tradat-o. in etapa anterioara a fost 1-4 in disputa cu Leipzig, in meciul pe care l-a avut in deplasare.

  • Echipa probabila: Horn – Ehizibue, Bornauw, Czichos, Hector (c) – Höger – Schindler, Skhiri, Verstraete, Jakobs – Terodde

Augsburg

Nimic de rau de zis despre Augsburg, o echipa care si-a jucat excelent sansa avuta. Astfel, in ultimele doua etape a reusit sa iasa la liman, datorita unor victori. A trecut de Paderborn si Hertha Berlin, echipa aflate aproape de zona rosie c asalementului. Nici situatia ei nu este una tocmai buna, asta pentru ca se afla pe locul 12, cu 13 puncte.

La doua puncte de zona rosie, Augsburg cred ca urmeaza sa joace si cu presiunea rezultatului. Cu atat mai mult cand continua sa aiba un numar mult mai mare de goluri primite decat cele pe care le-a primit. -7 este golaverajul pe care il are in momentul acesta.

  • Echipa probabila: Koubek – Framberger, Gouweleeuw, Uduokhai, Max – Khedira, Baier (c) – Hahn, Niederlechner, Vargas – Cordova

Desi ambele sunt in jumatatea inferioara a clasamentului, eu astept sa vad un meci cu goluri. Cred ca din dorinta de a nu pierde vor risca si vor ajunge usor la poarta adversarului. Suficient cat sa avem la final cel putin trei goluri inscrise.

Ponturi pariuri Koln vs Augsburg: peste 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet