Ponturi Pariuri – Juve Stabia – Rieti – Serie C – 25.03.2019

71

Luni 25.03.2019, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Juve Stabia – Rieti, din cadrul rundei a 32-a a ligii a 3-a din Italia.

Juve Stabia se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului din Serie C (Grupa C), cu 63 de puncte acumulate dupa 29 de etape. Italianul D. Paponi este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 11 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii modeste in ultima perioada, cu un singur succes inregistrat in precedentele 5 etape, dupa un 1-0 pe teren propriu cu Reggina 1914. Runda trecuta, liderul din aceasta serie a clacat in deplasarea de pe terenul Cataniei, pierzand cu scorul de 1-0. Gazdele pierdeau ultima partida pe teren propriu, in Octombrie 2018. Atunci, Potenza se impunea aici cu scorul de 1-0, in Cupa Italiei destinata esaloanelor inferioare.

De partea cealalta, Rieti ocupa pozitia a 15-a a clasamentului ligii a 3-a din Italia, echipa reusind sa adune 28 de puncte in 28 de partide de campionat. Ivorianul C. Gondo este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 7 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte obtinute in precedentele 4 etape. Dupa un esec in deplasarea de la Potenza (scor 1-0), cei de la Rieti au reusit sa se impuna pe teren propriu in fata celor de la Catanzaro, cu acelasi scor de 1-0. Oaspetii nu au evoluat niciodata pe acest teren, intr-o partida oficiala.

Juve Stabia este liderul la zi in Seria C, insa diferenta fata de locul secund incepe sa se micsoreze. Prima pozitie este cea care asigura promovarea directa in Serie B, asadar acestia nu isi mai pot permite pasi gresiti. Fara infrangere pe teren propriu si cu doar 12 goluri primite in 29 de etape, cei de la Juve Stabia sunt favoriti certi astazi. De partea cealalta, Rieti este o echipa inconstanta in evolutii, care nu a impresionat cu nimic pe parcursul acestui sezon. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Unibet.