Ponturi pariuri Italia vs Olanda – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Italia vs Olanda este o confruntare extrem de interesanta din cadrul diviziei A a Ligii Natiunilor, aceasta avand lovitura de incepere programata la ora 21:45, urmand sa se desfasoare pe “Gewiss Stadium”, din Bergamo.

Italia

Dupa cum stim, aceasta a traversat o perioada neagra, in urma cu doi ani ratand calificarea la mondial, dupa o pauza foarte lunga. Pare insa ca a reintrat pe traseul cel bun, fiind din nou o nationala cu mari pretentii. Conform caselor de pariuri, porneste ca favorita in aceasta partida, ceea ce nu surprinde deloc.

In preliminariile pentru EURO, nationala Italiei a avut un parcurs impecabil. Aceasta a castigat toate cele zece partide, calificandu-se en-fanfare la turneu. Acolo va da piept in grupe cu Elvetia, Tara Galilor si Turcia.

De asemenea, are un parcurs bun si in Liga Natiunilor, fiind prima in grupa, cu cinci puncte. A reusit o victorie, remizand de doua ori, partide in care a marcat de doua ori, primind un singur gol. In ultima partida, Italia a remizat la scor alb cu Polonia, ajungand la o serie de 18 partide fara esec. In acest interval a reusit nu mai putin de 14 succese.

Olanda

Ca si adversara sa, a trecut printr-o perioada nefasta, insa una ceva mai lunga. Aceasta a ratat atat turneul european din 2016, cat si mondialul din 2018. Pare ca, la randul sau, si-a descoperit o generatie cu care poate emite pretentii la performante notabile.

Olandezii s-au calificat de asemenea la europeanul din 2021. Ca si adversarii lor, nu vor avea o misiune dificila in faza grupelor. Vor da piept cu Ucraina si Austria, dar si cu castigatoarea barajului dintre Macedonia de Nord si Georgia.

Dupa ce in actuala editie de Liga Natiunilor juca finala, Olanda a inceput timid in aceasta editie. Dupa trei jocuri, aceasta nu a reusit sa obtina decat patru puncte. A invins Polonia, remizand cu Bosnia, fiind invinsa chiar de Italia.

Pronostic

Olanda se afla intr-o forma slaba, e drept, insa ne asteptam sa se motiveze, tinand cont de faptul ca infrunta un adversar de calibru. De asemenea, ne asteptam ca Italia, nationala clar mai buna, sa aiba si ea un cuvant greu de spus. Anticipam un meci pe cinste, de aceea vom miza pe varianta golurilor. Pornim de la premisa ca ambele vor inscrie, avand nevoie de puncte, luptand pentru sefia grupei.

• Ponturi pariuri Italia vs Olanda: ambele marcheaza -> cota 1.85