Ponturi pariuri Islanda vs Belgia – Liga Natiunilor

Ponturi pariuri Islanda vs Belgia este o confruntare programata sa se joace miercuri, in data de 14 octombrie, de la ora 21:45, pe “Laugardalsvöllur”, din Reykjavik, acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa atinga cote inalte, iar golurile sa vina in numar mare.

Islanda

Este o nationala care candva era in lumea a treia a fotbalului, neavand sperante la performante importante. Aceasta a progresat insa mult in ultimii ani, incepand sa straluceasca, de mai bine de cinci ani luptandu-se pentru fiecare turneu final posibil.

Sfert-finalisti la EURO, in 2016, dar si calificati la mondialul din 2018, islandezii “ataca” si europeanul din 2021. In urma cu aproximativ o saptamana, acestia treceau de Romania la baraj, castigand cu 2-1. Au avansat astfel in finala, unde o vor avea ca adversara pe Ungaria.

In Liga Natiunilor, lucrurile nu sunt deloc roz pentru reprezentativa Islandei. Aceasta este codasa grupei, cu niciun punct acumulat dupa trei etape. A pierdut pe rand cu Anglia, Belgia si Danemarca, contra carora a marcat o data, primind noua goluri.

Belgia

Nu are nevoie de introducere, de cativa ani buni fiind una dintre cele mai importante nationale din lume. Aceasta dispune de generatia sa de aur, cu care isi permite sa spere la performante importante in orice competitie in care este angrenata.

Dupa ce in urma cu doi ani ajungeau pana in semifinalele mondialului, belgienii au toate motivele sa isi seteze ca obiectiv castigarea EURO 2020. In grupe, acestia nu vor avea o misiune dificila. Vor da piept cu adversare accesibile, si anume Rusia, Finlanda si Danemarca.

In Liga Natiunilor, dupa trei etape, nationala Belgiei se afla pe locul secund in grupa. A acumulat sase puncte, cu unul mai putin decat Anglia. A castigat primele doua partide, pierzand insa in ultima runda. In toate aceste dueluri si-a trecut in cont opt reusite, primind trei goluri.

Pronostic

Belgia este net superioara, iar cel mai probabil se va impune. Ne asteptam insa sa o faca in maniera caracteristica, cu multe reusite. Asadar, bazandu-ne in special pe forta sa ovensiva, vom miza pe varianta golurilor, minim trei marcate fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastra primeste o cota de 1.67 la agentia de pariuri Betano.

• Ponturi pariuri Islanda vs Belgia: peste 2,5 goluri -> cota 1.67