Ponturi pariuri Irlanda vs Tara Galilor – Nations League

Irlanda vs Tara Galilor. Cele doua nationale se infrunta pe 11.10.2020 de la ora 16:00, la Dublin, in runda a 3-a a grupelor Nations League.

Irlanda

Irlandezii nu au mai castigat o partida oficiala din vara anului 2019. Atunci acestia treceau de modesta Gibraltar cu scorul de 2-0. Anul 2020 a adus evolutii foarte slabe pentru gazde si doar dezamagiri. In grupa de Nations League, reprezentativa Irlandei a scos un punct in doua meciuri. Gazdele de astazi au remizat in Bulgaria si au pierdut pe teren propriu cu Finlanda.

A urmat barajul pentru EURO 2020, acolo unde Irlanda a fost rapusa de SLovacia in deplasare. Cele doua nationale au remizat alb dupa 120 de minute si totul s-a decis la penalty-uri. Acolo slovacii au fost impecabili, iar Browne si Doherty au ratat pentru irlandezi.

Tara Galilor

Fara Gareth Bale pe teren, Tara Galilor s-a facut de ras pe terneul Angliei. Britanicii s-au impus cu scorul de 3-0, intr-o partida in care Calvert Lewin si-a anuntat cu varf si indesat candidatura pentru un post de titular. In Nations League insa, lucrurile au mers ceva mai bine pentru galezi. Acestia au 6 puncte din 2 partide, 2 goluri inscrise si 0 incasate.

Mai intai, Tara Galilor a castigat cu 1-0 in Finlanda, dupa reusita lui Moore. Scorul a fost repetat si in runda secunda de pe teren propriu, cu Bulgaria. Williams a inscris atunci in minutul 90+4. Tara Galilor a reusit sa o invinga pe Irlanda si in editia precedenta de Nations League, 4-1 pe teren propriu si 1-0 in deplasare.

Gazdele vin dupa deceptia din baraj si cu siguranta moralul echipei este la pamant. De partea cealalta, Tara Galilor nu este o formatie spectaculoasa, dovada fiind victoriile din Nations League. In aceste conditii, ma astept la o partida echilibrata, lipsita de spectacol. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri“, la o cota de 1.50 oferita de Unibet.

Ponturi pariuri Irlanda vs Tara Galilor

sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Unibet