Ponturi pariuri Ipswich vs Rotherham – League One

ponturi anglia

Ponturi pariuri Ipswich vs Rotherham: miercuri seara, de la ora 21:45, pe Portman Road, Ipswich si Rotherham se vor duela in meci direct, in runda a 15-a din League One.

Ipswich

Lider al campionatului de etape bune, Ipswich tocmai ce a fost egalata la puncte de catre Wycombe  Ambele au 27 de puncte, insa, diferenta este facuta de catre golaveraj. Nivelul jocului a fost bun, dovada ca primul esec a venit abia in runda a 12-a. In Cea disputata la sfarsitul saptamanii trecute. 0-2 s-a terminat meciul jucat la Accrington, acolo unde s-a vazut repede condusa, scorul final fiind stabilit de la pauza.

De asemenea, Ipswich este si una dintre cele mai constante echipe de pe terenul propriu. Important este ca dupa cinci asemenea meciuri are trei victorii si doua rezultate de egalitate. In tot acest timp a si dat de trei ori mai multe goluri decat cele trei primite.

Rotherham

Morarii au fost si ei in Championship, dar acum sunt in League One, neputand sa tina pasul in cel de-al doilea esalon englez. Astfel, dupa 12 runde se afla pe locul 12, cu 18 puncte acumulate. O diferenta mare nu este intre ea si ultimul loc care se afla in play-off, patru lungimi fiind intre ele. Drept urmare, o serie de cateva rezultate pozitive o propulseaza pe locurile de play-off.

La sfarsitul saptamanii trecute n-a stiut sa puna problema si faptul ca a jucat acasa n-a salvat-o de la inca un esec. De patru ori invinsa in acest sezon, Rotherham a pierdut cu 1-2, in fata lui Oxford United, dupa ce a fost 1-1 la pauza.  Cu toate acestea, pe teren strain are acelasi numar de infrangeri precum in meciurile de acasa.

Normal, dupa cifrele pe care le-au obtinut pana in momentul de fata, Ipswich merita din plin cota de favorita. Cu atat mai mult cand joaca pe terenul propriu, locul unde inca n-a intalnit un adversar care sa o rapuna. Drept urmare, voi merge si ei pe directia cotelor agentiilor de pariuri online si am sa mizeze pe un pariu favorabil gazdelor.

Ponturi pariuri Ipswich vs Rotherham: 1X pauza – 1X final, cota 1.47 la Betano