Ponturi pariuri Huesca vs Cadiz – La Liga

ponturi spania

Ponturi pariuri Huesca vs Cadiz este un duel intre doua formatii nou-promovate, acesta contand pentru etapa a doua din La Liga, urmand sa se joace pe “Estadio El Alcoraz”, avand lovitura de start programata la ora 17:00.

Huesca

Conform caselor de pariuri, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, fiind ce-i drept o echipa mai buna, cu un mic plus de experienta, avand in vedere faptul ca in ultimii ani a mai jucat in prima divizie.

In stagiunea anterioara, gazdele acestei infruntari au jucat in esalonul secund, unde au stralucit. Au terminat pe prima pozitie a clasamentului, promovand direct, revenind in La Liga dupa doar un sezon.

In prima etapa din actuala editie de campionat, Huesca a facut deplasarea la Villarreal. Aceasta a reusit sa obtina un punct, desi a condus cu 0-1, primind in cele din urma gol din penalty.

Cadiz

Este o echipa ceva mai slaba din punct de vedere al valorii, dar si din punct de vedere al performantelor din sezonul anterior, asa ca agentiile de pariuri au motive sa o dea ca outsidera.

Gruparea vizitatoare, ca si adversara sa, a jucat in Segunda Division in sezonul anterior. Aceasta s-a clasat pe pozitia a doua, la un singur punct in spatele primului loc. A revenit astfel in prima divizie dupa o pauza de 14 sezoane.

Spre deosebire de adversara sa, Cadiz a clacat in debutul noii editii de La Liga. In prima runda a primit vizita Osasunei, in fata careia a pierdut, scor 0-2.

Pronostic

In teren se vor intalni doua dintre cele mai slabe echipe din La Liga, ce nu impresioneaza in ofensiva. In sapte din ultimele opt infruntari directe dintre acestea nu s-au marcat mai multe de doua goluri. Asadar, avem toate motivele sa mizam pe varianta “sub 2,5 goluri”, la o cota de 1.50.

• Ponturi pariuri Huesca vs Cadiz: sub 2,5 goluri -> cota 1.50