Ponturi pariuri hochei Rogle vs Farjestads – SHL

ponturi hochei

Ponturi pariuri hochei Rogle vs Farjestads: joi, 26/12/2019, incepand cu ora 16:15, la Angelholm, pe Catena Arena, Rogle infrunta Farjestads. Este etapa a 27-a din prima liga de hochei din Suedia.

Rogle

Invinsa in runda anterioara de campionat, Rogle a ramas pe locul 6, cu 42 de puncte. A fost 1-2 cu cei de la Vaxjo, asta dupa ce au evoluat tot pe terenul propriu.  Continua sa fie pe loc de play-off si asta este cel mai important. Dupa 26 de runde, are 15 victorii si a fost invinsa in alte 11 dintre meciuri.

Totodata, este si una dintre echipele care a inscris cele mai putine goluri si care se afla pe pozitia de play-off. A punctat in 66 de randuri, cu sase ori mai multe decat cele pe care le-a primit. Desi va juca acasa, nu a facut jocuri foarte bune, reusind sa castige abia 21 de puncte din 39 maxim posibile.

Farjestads

Se uita in jos la toate echipele si asta pentru ca din runda anterioara a preluat sefia. Se afla pe prima pozitie, cu 52 de puncte, gratie seriei bune de jocuri pe care le-a facut. In runda anterioara a trecut cu 4-3 de Leksands, dupa o deplasare dificila, dar a fost pentru a cincea oara la rand cand da patru goluri si se impune.

De asemenea, Farjestads este si echipa cu cele mai multe goluri inscrise. A punctat de 95 de ori, cu mult peste numarul de goluri inscrise de a doua formatiei in acest clasament. Parte importanta dintre ele au venit in deplasare, acolo unde a si castigat patru din precedentele cinci asemenea intalniri.

In acest sezon s-au infruntat de doua ori si Farjestads a fost cea care a iesit mai bine. Dincolo de faptul ca au fost doua meciuri spectaculose, 5-3 si 4-3 a fost scorul in favoarea actulului lider SHL. Este un deznodamant pe care ma astept sa-l revedem. Asta in conditiile in care, Rogle pe teren propriu, in timpul regulamentar nu le-a batut pe primele patru clasate.

Ponturi pariuri hochei Rogle vs Farjestads: X2, cota 1.50 la Unibet